Nieuws  
 

Hulskamp Event Facilities is de nieuwe merknaam van AVEX voor alle dienstverlening op het gebied van audiovisuele evenement faciliteiten. Met dit merk verstevigt het internationaal opererende AVEX zijn positie als aanbieder van audiovisuele oplossingen binnen de evenementenbranche, in het bijzonder in de Nederlandse markt. 

Hulskamp sterk merk

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Hulskamp is al jaren een sterk merk voor project-verhuur binnen de evenementenbranche. Met name bekend om haar specialistische kennis voor alle tijdelijke oplossingen. Na de overname van de activiteiten van Hulskamp is de omvang van ons team en de ‘verhuurvloot’ sterk toegenomen. Onze specialisten vertalen de visie en doelstelling van de opdrachtgever naar een realiseerbaar technisch concept. Een team van zeer deskundige mensen die de taal van de eventprofessional spreken. Zo helpen zij opdrachtgevers in veelal zeer verschillende branches bij hun uitdagingen op het gebied van Event Communication ”.

Bredere service

Hulskamp Event Facilities is gespecialiseerd in het aanbieden van uiteenlopende evenement faciliteiten en aanverwante oplossingen. Bijvoorbeeld grootbeeldprojectie, geluidsversterking en meercameraregistratie, webcasting, videocontent, etc. Maar ook detachering van audiovisuele technici bij corporate bedrijven en evenementlocaties behoort tot de dienstverlening.

“Met de keuze voor Hulskamp Event Facilities, zullen ook alle AVEX evenementen en verhuur activiteiten onder deze ‘nieuwe’ merknaam worden ondergebracht. Door het samenbrengen van de activiteiten kunnen we een nog bredere service naar onze klanten aanbieden. Onze relaties en opdrachtgevers hebben hier zeer positief op gereageerd”, aldus René Schaddelee.

Over AVEX

AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Breukelen. Het bedrijf is sinds 1988 actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid met vestigingen in Brussel en Londen. AVEX helpt opdrachtgevers om effectiever te werken en te communiceren en levert oplossingen die bijdragen aan de kernprocessen van klanten. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Communication Services en Building Management. AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux. Als lid van de Global Presence Alliance heeft het bedrijf een sterke propositie om zijn opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. Op nagenoeg elke buitenlandse locatie kan een betrouwbare GPA partner ingeschakeld worden. Meer informatie over AVEX: www.avex.nl

Plaats op:
Datum: 24 november 2016
Gerelateerde artikelen  
17-10-2016 Nieuws AVEX neemt activiteiten van Hulskamp Audiovisueel over
02-08-2017 Nieuws AVEX preferred partner Dutch Venue Association
03-10-2016 Nieuws Hulskamp Audiovisueel failliet, doorstart wordt onderzocht
09-08-2008 Nieuws Hulskamp ISO 9001:2000 gecertificeerd
03-12-2007 Nieuws ACS opent nieuwe vestiging in Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.