Nieuws  
 

NetworkTables, een bedrijf dat bezoekers van evenementen aan elkaar koppelt, heeft de Best Technology for Building Event Attendance prijs gewonnen. Het gebruiksvriendelijke online platform laat mensen vantevoren beslissen bij wie ze in de buurt willen zitten tijdens een conferentie, workshop of 1-op-1 meetings. De prijs werd gewonnen voor het gebruik van het systeem tijdens Bits & Pretzels in München. Op de derde dag van het evenement - die valt tijdens het Oktoberfest - kwamen ondernemers samen om te netwerken met een pul bier en kip. NetworkTables verhoogde de opkomst met 30% vergeleken met het jaar ervoor. De 5000 bezoekers ontvingen een unieke link per mail waarmee ze zichzelf konden plaatsen aan een van de 500 tafels met gastheren zoals Richard Branson, AirBnB oprichter Nathan Blecharczyk en acteur Kevin Spacey.

Omdat je van tevoren weet wie je gaat ontmoeten komen er op evenementen niet alleen meer mensen, er komen ook meer mensen opdagen. Uit onderzoek blijkt dat het omhoog krijgen van het opkomstpercentage het belangrijkste doel is van organisatoren. Bovendien hoeven ze zelf niet meer na te denken over een tafelschikking. Iedereen die zich registreert krijgt automatisch een profiel en kan dan zelf bepalen naast wie ze zitten. NetworkTables is daarmee onderdeel van een groeiende trend in de evenementenindustrie die het creëren van waardevolle connecties vooropstelt.

Oprichter Matthijs Otto kreeg de prijs uitgereikt tijdens de Event Technology Awards in London, die het gebruik van technologie tijdens evenementen belonen. “We hadden het echt nooit verwacht. We zijn pas in 2014 begonnen. De andere genomineerden zijn allemaal bedrijven die miljoenen verdienen. Om daar tussen te staan - en dan ook nog te winnen. Dat is natuurlijk te gek.”

NetworkTables groeit vanaf het begin met 30% per kwartaal. Klanten zijn onder andere Startup Fest Europe, Messe Berlin, Worldwide Business Research en Oracle. Deze week wordt het platform gebruikt tijdens The Next Web conferentie in New York - volgens CNBC ‘de meest intieme technologie conferentie op aarde.’ Hier in Nederland wordt NetworkTables deze week ingezet bij de How To Get There Summit, de opening van de Global Entrepreneurship Week Oost Nederland en het MKB Najaarscongres.

Plaats op:
Datum: 14 november 2016
Bron: NetworkTables B.V.
Gerelateerde artikelen  
21-06-2017 Nieuws Startup NetworkTables wint ‘Future of Meetings Award’ voor meest innovatieve …
02-07-2018 Nieuws NetworkTables wint ‘Future of Meetings Award’ voor meest innovatieve event …
21-03-2017 Video Flitsinterview met NetworkTables op EvenementContact 2017
24-10-2019 Nieuws NetworkTables en aanmelder.nl slaan de handen ineen
20-06-2019 Nieuws RAI wint internationale award met Huishoudbeurs App
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.