Nieuws  
 

Postillion opent congrescentrum in Amsterdam - INK Hotel wint World Luxury Hotel Award - Hotel van Oranje, Autograph collection wint twee prestigieuze prijzen - Congrescentrum Bouw & Infra Park beste evenementenlocatie van 2016 in de regio


Postillion opent congrescentrum in Amsterdam

De Nederlandse congres-hotelier Postillion opende onlangs zijn achtste vestiging, de eerste in Amsterdam. Het is een deelopening, waarbij alvast het congrescentrum in gebruik wordt genomen. Binnenkort start de bouw van de bijbehorende hoteltoren. Postillion Amsterdam is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek op de Omval in Amsterdam-Oost, een bedrijventerrein dat rap wordt herontwikkeld tot woon- en werkwijk. De ingang, lobby, bar en keuken van het nieuwe congrescentrum zijn gevestigd in het bestaande gebouw van de voormalige Maple Leaf-kauwgomfabriek, met op de eerste verdieping het vergadercentrum dat maximaal elf vergaderzalen telt. Achter het complex is een nieuw multifunctionele zalencentrum gebouwd, dat plaats biedt aan maximaal 1500 bezoekers.


INK Hotel wint World Luxury Hotel Award

Het INK hotel Amsterdam dat nog geen twee jaar bestaat, heeft de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2016 gewonnen. Tijdens een awardceremonie in Qatar werd het hotel onderscheiden met de prijs ‘Luxury design Hotel’ in de categorie ‘Nederland’. Het INK Hotel won dit jaar ook al de Dutch Hotel Award en won vorig jaar november ook al de European Hotel Design Awards.
De World Luxury Hotel Awards is een mondiale verkiezing bedoeld voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklasse en excellente service bieden. De prijs wordt ook wel beschouwd als de Oscar voor de hotelindustrie. De prijzen worden toegekend in verschillende categorieën, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met het toekennen van de prijzen hoopt de organisatie ook de service in de luxe hotels te stimuleren en nog verder te verbeteren. De awards zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van hotelgasten.


Hotel van Oranje, Autograph collection wint twee prestigieuze prijzen

Hotel van Oranje, Autograph collection heeft kort na elkaar twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Bij de ‘World Luxury Hotel Awards’ werd het hotel uitgeroepen tot Luxury Beach Resort 2016. Luxury Travel Guide riep Hotel van Oranje uit tot ‘Luxury Beach Hotel 2017’. Slechts drie andere hotels in ons land waaronder het vijfsterren Hotel De l’Europe in Amsterdam kregen een dergelijke erkenning maar wel in andere categorieën.
De tweede prijs, die in de wacht werd gesleept, is de uitverkiezing tot ‘Luxury Beach Hotel of the year 2017’. Deze werd uitgereikt door Luxury Travel Guide, een wereldwijd opererende hoog aangeschreven reisorganisatie.


Congrescentrum Bouw & Infra Park beste evenementenlocatie van 2016 in de regio

Vrijdag 4 november werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2016’ in de regio heeft gewonnen.
Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘We zijn ontzettend trots dat we zoveel stemmen hebben gekregen, dit is echt een waardering van onze gasten. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Stemmen kan nog tot 31 december via www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem!’
De award wordt 23 januari 2017 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event op Slot Zeist.

Plaats op:
Datum: 9 november 2016
Gerelateerde artikelen  
04-11-2013 Nieuws Hotel MANNA in Nijmegen beste hotel van Europa
11-11-2015 Nieuws Accommodatienieuws - november 2015
25-07-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2018 (2)
14-12-2015 Nieuws World Travel Awards uitgereikt
23-11-2012 Nieuws World Travel Award voor Karel V Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.