Nieuws  

Op woensdag 7 december organiseert Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve masterclass ‘De uitnodiging die niemand wil missen’ in en om Paleis Het Loo. De bijeenkomst is bedoeld voor meeting- en eventplanners, congresbureaus, directiesecretaresses en marketingmedewerkers van grotere organisaties en voor andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten.

Het halve werk

Uit onderzoek onder evenementenorganisatoren heeft het Convention Bureau vastgesteld, dat ze met name behoefte hebben aan kennis en tips voor een succesvolle werving van deelnemers. Zoals een van de geïnterviewden zei: “een goede start is het halve werk, dus een goede uitnodiging waar de juiste mensen op reageren is voor ons de basis van een succesvol event”.

De masterclass begint met tips & trucs van superbrainstormer en dagvoorzitter Erik Peekel (Aaaaha! The Actor Factory BV), waarna de deelnemers tijdens een pressure cooker sessie in teams aan de slag gaan met de uitnodiging die niemand wil missen. Ze worden begeleid door verschillende event & communicatie vakmensen, waaronder Driek Geurtsen (oprichter van inbound marketing bureau One4Marketing), Alies Dorgelo (eigenaresse van Spreeklicht- presenteren, speechen & pitchen), Tim Koldenhof (creatief evenementenondernemer van Tim Koldenhof Producties), Linda van Schuijlenborgh (eigenaar LA Communicatie), Tom van den Bergen (eigenaar Thomas Vorm Omgeving) en Rutger Bremer (Directeur Momice, software voor eventcommunicatie). Aansluitend vindt een bijzondere High Wine plaats in Paleis Het Loo.

Deelname

Organisatoren van zakelijke bijeenkomsten zijn 7 december van harte welkom in Apeldoorn. Er wordt een bijdrage in de kosten van € 30,- per deelnemer gevraagd bij inschrijving . Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.deuitnodigingdieniemandwilmissen.nl. Hier staat ook het uitgebreide programma van de bijeenkomst.
Onder de eerste 25 inschrijvingen worden 5 exemplaren van het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’ verloot.

Organisatie

Na het succes van de Summerclass van het Convention Bureau Gelderland in juni wilden de deelnemers graag een verdiepingssessie op het gebied van wervende communicatie. Die handschoen hebben Roeland Tameling van het Convention Bureau en Erik Peekel van Aaaaha! the Actor Factory opgepakt. Convention Bureau Gelderland promoot de Gelderse streken als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Aaaaha! the Actor Factory is een gerenommeerd bureau voor live communicatie. Daarnaast werken onder meer Bilderberg Hotel de Keizerskroon, Paleis Het Loo en samenwerkingsverband Apeldoorn Congresstad mee aan de masterclass.

Plaats op:
Datum: 9 november 2016
Bron: Aaaaha! The Actor Factory BV
Gerelateerde artikelen  
18-01-2018 Nieuws 'The future is now': exclusive masterclass voor eventplanners
20-11-2017 Nieuws Exclusieve masterclass voor meeting en eventplanners
21-03-2013 Nieuws Het evenement dat niemand wil missen Hoe organiseer je dat?
12-10-2015 Nieuws Apeldoorn Congresstad wint 'Samen Ondernemen' Award
05-09-2018 Nieuws Exclusieve 'Expeditie Apeldoorn' voor meeting- en eventplanners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.