Nieuws  
 

nhow Amsterdam RAI hotel ontvangt BREEAM certificaat - Spant creëert nieuwe congreslocatie binnen bestaande locatie - Aangenaam, de naam is Flint! - Grand Hotel Karel V lanceert nieuw label: heritage met fashionable outfit - NH Hotel Group introduceert NH Collection in Latijns-Amerika


nhow Amsterdam RAI hotel ontvangt BREEAM certificaat

Ontwikkelaars COD en Being Development hebben de BREEAM-NL certificering ‘Excellent’ behaald voor het 650 kamers grote nhow Amsterdam RAI hotel, ontworpen door OMA. Het ontwerpcertificaat wordt vandaag (26 oktober) tijdens de officiële start bouw ceremonie overhandigd. Met een score van ruim 80% voldoen COD en Being ruimschoots aan de eisen voor de ‘Excellent’ certificering, zo heeft Dutch Green Building Council bekend gemaakt. Het iconische gebouw ontworpen door OMA is voor 25 jaar verhuurd aan de NH Hotel Group. De oplevering staat gepland voor medio 2019.


Spant creëert nieuwe congreslocatie binnen bestaande locatie

Spant heeft een nieuwe congreslocatie. Met de grootscheepse renovatie afgelopen zomer is een gloednieuw horecaplein gecreëerd, met een directe toegang naar de vorig jaar verbouwde plenaire zaal voor 275 personen. Met deze renovatie creëerde Spant een congreslocatie binnen de bestaande locatie. Hierin kan het gezelschap volledig afgezonderd het event beleven. Met een plenaire (theater-)zaal met zeer snel inschuifbare tribune, een horecaplein annex restaurant, een garderobe en registratiebalie. Met het creëren van daglicht is een langgekoesterde wens in vervullinggegaan. Dit is voor het theater en de zakelijke markt een enorm toegevoegde waarde.


Aangenaam, de naam is Flint!

Niet altijd is even helder hoe Flint in Amersfoort nu eigenlijk heet. ‘De Flint’, ‘Flint Theater’, ‘Theater- en congrescentrum de Flint’, en nog vele andere versies passeren de revue. Maar tegenwoordig is het vrij eenvoudig: Flint. Niets meer, niets minder. Een korte, krachtige naam die past bij wie zij zijn en wat zij doen.


Grand Hotel Karel V lanceert nieuw label: heritage met fashionable outfit

Na de afronding van diverse renovaties onthult Grand Hotel Karel V een apart label voor zijn restaurants en events: Karel 5. Hiermee wordt de focus gelegd op de zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden. In alle 13 multifunctionele ruimtes van het complex kunnen bijeenkomsten worden georganiseerd die worden verzorgd vanuit de bistro of het gastronomische restaurant. Hiermee legt Karel 5 de verbinding tussen alle mogelijke culinaire activiteiten uit twee keukens en alles wat een topevenementenlocatie kan bieden.


NH Hotel Group introduceert NH Collection in Latijns-Amerika

NH Hotel Group heeft het upper-upscale merk NH Collection officieel geïntroduceerd in Latijns-Amerika. De lancering vond plaats tijdens de inauguratie van NH Collection Mexico City Reforma in het bijzijn van de Mexicaanse Minister van Toerisme en de Spaanse Ambassadeur in Mexico. De introductie van het merk in Latijns-Amerika is in lijn met het strategisch vijfjarenplan, dat begin 2014 is ingezet, waarin expansie één van de belangrijkste pijlers is.
“De toeristische sector in Mexico groeit snel, maar is ook zeer concurrerend. De aanwezigheid en strategische inzet van hotelketens als NH Hotel Group in Mexico en Latijns-Amerika is goed nieuws, zo kunnen we bezoekers premium hotels bieden in topsteden door het gehele land”, aldus de Mexicaanse Minister van Toerisme.

Plaats op:
Datum: 26 oktober 2016
Gerelateerde artikelen  
26-10-2016 Nieuws Bouw Hotel Nhow Amsterdam RAI van start
12-10-2016 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2016
13-02-2019 Nieuws Nhow Amsterdam RAI bereikt het hoogste punt
03-10-2016 Nieuws NH Hotel Group uitgeroepen tot “Best Invest-Worthy Hotel Brand of the Year” …
19-09-2017 Nieuws Flint in de race voor ‘Beste Congrestheater van het jaar’
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.