Nieuws  
 

Eric Bakermans: een van de winnaars van de MICE Awards 2016 - Ibtm maakt finalisten Technology and Innovation Watch Award bekend - IATA: verdubbeling aantal luchtreizigers in twintig jaar


Eric Bakermans: een van de winnaars van de MICE Awards 2016

Tijdens de goed bezochte MICE & Business Travel Event in het Hilton Schiphol Airport Amsterdam zijn de winnaars van de MICE Awards 2016 bekend gemaakt. De Winnaar van de MICE Personality of the Year Award is Eric Bakermans van NBTC, die door aanwezigheid op IMEX USA in Las Vegas, werd vertegenwoordigd door Evelien Jonker. KLM werd wederom gehuldigd als MICE-airline of the year. Frankrijk ging aan de haal met de titel MICE bestemming van het jaar.


Ibtm maakt finalisten Technology and Innovation Watch Award bekend

Ibtm World heeft de top tien technologie-innovaties in de meeting- en eventsector bekend gemaakt. Deze organisaties komen in aanmerking voor 2016 ibtm world Technology and Innovation Watch Award. De uiteindelijke winnaar word bekend gemaakt op woensdag 30 november tijdens de meetingvakbeurs in Barcelona. Uit het recordaantal van zestig aanmeldingen heeft de vakjury de volgende tien finalisten geselecteerd:ijn Aloompa, EventCollab, EventGeek, Fly Another Day, Grip, Groupize, GruupMeet, Meeting Evolution, Shoflo en Visionteractive. Volgens jurylid Corbin Ball vertegenwoordigen deze tien organisaties een brede waaier aan nieuwe en handige applicaties die elk op hun manier het bedrijfsproces van evenementen verbeteren. Het gaat dan om aspecten als event management, social media, deelnemersinteractie, kunstmatige intelligentie, inkoop en destination management.


IATA: verdubbeling aantal luchtreizigers in twintig jaar

Het aantal vliegtuigpassagiers zal in de komende twintig jaar verdubbelen. Dat meldt IATA, de brancheorganisatie van luchtvaartmaatschappijen, in zijn marktverwachting voor de komende twintig jaar. In 2035 zullen naar verwachting 7,2 miljard mensen met het vliegtuig reizen.Dit jaar rekent IATA op 3,8 miljoen passagiers. De organisatie gaat uit van een gemiddelde jaarlijkse groei van 3,7 procent in de komende twintig jaar. Geen verrassing is dat de regio Azië-Pacific het sterkst zal bijdragen aan de groei van het vliegverkeer. In 2029 zal China de rol van de Verenigde Staten overnemen als ’s werelds grootste luchtvaartmarkt; India zal in 2026 het Verenigd Koninkrijk van de derde plaats stoten.

Plaats op:
Datum: 26 oktober 2016
Gerelateerde artikelen  
23-11-2017 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2017
09-08-2011 Nieuws Nomineer bedrijven voor de M!CE Awards!
13-12-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - december 2017
07-10-2008 Nieuws Genomineerden MICE & Business Travel Fair Green Award en Innovation Award bekend …
05-10-2016 Nieuws NBTC, MPI en ibtm sluiten exclusief partnership
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.