Nieuws  

ibtm world heeft een exclusief partnership aangekondigd met Meeting Professionals International (MPI) en NBTC Holland Marketing. Dit partnership betreft het unieke netwerk- en fondsenwervingsevenement van MPI Foundation, Rendezvous, tijdens ibtm world 2016. 

Rendezvous

Rendezvous vindt plaats op woensdag 30 november in de nachtclub Opium Barcelona tijdens de ibtm 2016 . Het is een exclusief event voor ibtm world-bezoekers en locale MPI-leden. De gehele opbrengst van de ticketverkoop wordt geïnvesteerd in de MPI Foundation, die zich richt op het financieren van studiebeurzen, subsidies en industriebreed onderzoek. Dit draagt bij aan het toekomstige succes van de Europese meeting- en eventsbranche.

Nederland als business event-bestemming

NBTC Holland Marketing heeft zich aangesloten als de exclusieve destinatie-supporter en partner voor het hosten van Rendezvous in 2016. “Wij zijn zeer verheugd over dit partnership met de MPI Foundation,” aldus Eric Bakermans, Manager Meetings & Events van NBTC. “Het sluit perfect aan bij onze doelstelling om bewustzijn te creëren voor Nederland als business event-bestemming en het wordt bijna onmogelijk om deze avond vol Hollandse gezelligheid te missen.”

Samenwerking

“We zijn zeer blij met deze kans tot samenwerking met Reed Travel Exhibitions en daarmee de bekendheid van Rendezvous van MPI te vergroten. Meeting professionals uit de hele wereld nemen deel aan ibtm world, en dat zorgt voor veel aandacht voor de stichting en haar inzet voor het financieren van onderwijs en industriebreed onderzoek,” aldus Paul Van Deventer, president-directeur en CEO van MPI. Graeme Barnett, Senior Exhibition Director bij ibtm world: “Het netwerkevent op woensdag staat bekend als het sociale hoogtepunt van ibtm world. Rendezvous belooft een zeer bijzondere avond in Barcelona’s meest toonaangevende nachtclub te worden. We kijken uit naar een ‘oranje’ avond en hopen veel fondsen te werven voor de MPI Foundation.”

Holland op ibtm world

Van 29 november tot en met 1 december vindt in Barcelona de jaarlijkse vakbeurs voor planners van internationale meerdaagse zakelijke evenementen plaats. NBTC neemt met 34 partners deel aan ibtm world

Klik hier voor meer informatie of het bestellen van tickets.

Plaats op:
Datum: 5 oktober 2016
Bron: NBTC Holland Marketing
Gerelateerde artikelen  
25-11-2016 Nieuws Ontmoet Team Holland tijdens IBTM World 2016
28-10-2016 Nieuws Mr Holland neemt afscheid als ambassadeur van Nederland
27-10-2011 Nieuws Doe mee met de IBTM Global Meetings Industry Research Study
12-11-2015 Nieuws Omvangrijke Holland delegatie naar IBTM Barcelona 2015
12-11-2015 Nieuws ACS audiovisual solutions en Eventresult pakken groots uit tijdens IBTM
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.