Nieuws  
 

Betoverende zakelijke events in de Winter Efteling - Heineken Music Hall krijgt nieuwe naam: AFAS Live -Locaties met Meerwaarde(n) gelanceerd - Gooiland verovert Hilversum met nieuw hotel - Hilton The Hague genomineerd voor Meetings Award - TivoliVredenburg vertrouwt op HANOS als vaste horecapartner


Betoverende zakelijke events in de Winter Efteling

Vanaf 14 november verandert attractiepark de Efteling ruim elf weken lang in een winterse omgeving tijdens de Winter Efteling. De Winter Efteling is sinds 1999 uitgegroeid tot een groot en internationaal winterevenement dat duurt tot en met 31 januari 2017. De perfecte plek om – wanneer de avondschemer vroeg valt – een relatiefeest of bedrijfsevenement te organiseren. Het romantische en winterse decor van de Winter Efteling biedt relaties en bedrijven de kans een gezellig winters en warm evenement te organiseren. Zo ook Volvo Cars, dat tijdens de Winter Efteling een avondevenement voor zijn 3.000 medewerkers organiseerde. Meer informatie over de Winter Efteling en haar zakelijke mogelijkheden zijn hier te vinden.


Heineken Music Hall krijgt nieuwe naam: AFAS Live

De Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam heet vanaf 1 januari 2017 AFAS Live en wil meer zakelijke events aantrekken. De nieuwe naam van de evenementenlocatie verwijst naar de nieuwe sponsor van de zaal, bedrijfssoftware-ontwikkelaar AFAS. AFAS sponsort ook al het Circustheater in Scheveningen. De komende maanden wordt de naam in en om het gebouw vervangen en krijgt de gevel een make-over. Voortaan is er in AFAS Live niet alleen plaats voor entertainment, maar is er ook ruimte voor zakelijke evenementen. Birgitte de Winter, Directeur Heineken Music Hall, over de naamswijziging: "We hebben destijds de eerste live venue voor versterkte popmuziek in Nederland neergezet, dat avontuur zijn we aangegaan met Heineken. We zijn nog steeds enthousiast over de samenwerking en support van Heineken en ze blijven dan ook betrokken als bierpartner. Nu, na 15 jaar hebben we een nieuwe ambitieuze partner gevonden in AFAS Software. AFAS wil mensen een unieke beleving meegeven en dat kunnen wij bieden met onze live producties."


Locaties met Meerwaarde(n) gelanceerd

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur. Voor iedereen die een écht bijzondere locatie voor een evenement of bijeenkomst zoekt. Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. De website is gelanceerd met 15 locaties. Dit aantal gaat de komende tijd groeien. Uiteindelijk komen er zo'n 50-60 locaties op de site, die passen binnen het concept. Deze worden allemaal met zorg uitgekozen en persoonlijk bezocht door de initiatiefnemers. Daarmee onderscheidt Locaties met Meerwaarde(n) zich van andere zoeksites.


Gooiland verovert Hilversum met nieuw hotel

Tijdens spectaculaire opening van een nieuw theaterseizoen in de vernieuwde schouwburg Gooiland maakte Philip Lamers, directeur van Gooiland Hilversum bekend dat hij per 1 januari 2017 de nieuwe eigenaar zal zijn van het Amrâth Hotel Gooiland. Het bekende hotelcomplex dat in de jaren ’30 door architect Jan Duiker werd ontworpen, gaat flink op de schop. Het moet de allure van toen krijgen, met binnenin het nieuwste van het nieuwste,’ aldus Philip Lamers.
Het hotel zal de uitkomst bieden aan zowel particulieren als bedrijven. Doordeweeks richt Gooiland zich op bedrijven die congressen of vergaderingen hebben en dan ook een overnachtingsplaats zoeken. In het weekend verwacht Gooiland meer gasten te mogen ontvangen die theaterbezoeken combineren met een hotelovernachting.


Hilton The Hague genomineerd voor Meetings Award

Hilton The Hague is genomineerd voor een Meetings Award in de categorie ‘beste congreslocatie van Nederland’. Deze awards worden op 23 januari 2017 voor de tiende keer uitgereikt en de winnaars worden bepaald op basis van publieksstemmen. De genomineerde locaties zijn voorgedragen door de redactie van vaktijdschrift Meetings.


TivoliVredenburg vertrouwt op HANOS als vaste horecapartner

TivoliVredenburg heeft HANOS gekozen als vaste partner om samen de ambitieuze horecaplannen te realiseren. In de langdurige samenwerking is de horecagroothandel niet alleen preferred supplier van alle food- en non-food, maar ook een creatieve partner bij het ontwikkelen van een continu verrassende en vernieuwende food-beleving. Met een forse uitbreiding van de horeca in het vooruitzicht, zocht TivoliVredenburg naar een partner waarop ze volledig kon vertrouwen. Foodmanager Michel Velis: “We kunnen alleen groeien als we betrouwbare en flexibele leveranciers hebben. En HANOS heeft niet alleen het grootste assortiment, maar ook de kennis om nieuwe en verrassende foodconcepten te bedenken”.

Plaats op:
Datum: 28 september 2016
Gerelateerde artikelen  
08-11-2017 Nieuws Accommodatienieuws - november 2017
03-04-2017 Nieuws Jubilerende evenementenlocaties in de Efteling
14-06-2017 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2017 (2)
10-11-2016 Video Interview met Eveline Thomassen van De Efteling Meetings & Events
04-07-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.