Nieuws  
 

Victoria Ruijs nieuwe directeur Hotel Theater Figi Zeist - Directeur Etienne Verkerk vertrekt bij Hampshire Hotels


Victoria Ruijs nieuwe directeur Hotel Theater Figi Zeist

Victoria Ruijs (32) volgt per 1 oktober a.s. haar vader Theo Ruijs (68) op als directeur van het familiebedrijf Hotel Theater Figi. De geboren Zeisterse is de eerste vrouwelijke directeur van de derde generatie Ruijs. Hotel Theater Figi (opgericht in 1850 en familiebedrijf sinds 1917) bestaat uit een theater, bioscoop, congrescentrum, 4-sterrenhotel, restaurant, theatercafé en catert in samenwerking Slot Zeist. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis van cultureel ondernemerschap en gastvrijheid op de Utrechtse Heuvelrug.
Victoria Ruijs: “Ik ben trots op onze historie. Nu is het tijd om Figi haar tweede eeuw in te loodsen. In de komende maanden werken we aan de realisatie van een nieuw concept. De wensen en behoeftes van onze bezoekers staan bij ons altijd centraal. De komende periode gaan we kijken hoe we ons theater, hotel en congrescentrum daarop nog beter kunnen aanpassen. Een tipje van de sluier: het hele bedrijf gaat meer theater ademen en een open indeling krijgen. Daarom starten we ook meteen met een verbouwing begin 2017.”


Directeur Etienne Verkerk vertrekt bij Hampshire Hotels

Etienne Verkerk legt per 1 oktober 2016 zijn functie neer als algemeen directeur van het hotelbedrijf Hampshire Hospitality en wordt opgevolgd door Léon Dijkstra. Verkerk zelf blijft betrokken als adviseur van de onderneming. Verkerk richtte in 2001 Hampshire Hospitality & Leisure op. Sinds de overname door de Eden Hotel Group in 2011 is hij algemeen directeur van de combinatie Hampshire Hospitality.
‘Ik ben trots dat ik de afgelopen jaren leiding heb kunnen geven aan de groep. Ikzelf ben toe aan een nieuwe uitdaging. De groep kan nu onder leiding van Leon Dijkstra verder bouwen op de basis die er ligt.’ De hotelgroep Hampshire Hospitality Management ontstond met als eerste hotel het Hampshire Golfhotel – Waterland in Purmerend. Intussen heeft de groep zo’n 70 hotels in Nederland en België.

Plaats op:
Datum: 28 september 2016
Gerelateerde artikelen  
11-05-2011 Nieuws Succesvolle jaarconferentie Historic Conference Centres op Slot Zeist
02-05-2016 Nieuws On The Move April 2016
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
29-04-2016 Nieuws Primeur in de Nederlandse hotelwereld: hotelrobot bij Hamshire Hotels
08-07-2013 Nieuws Visie op ontwikkeling van Nederlandse Gastvrijheidseconomie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.