Nieuws  
 

Op maandag 3 oktober laat Utrecht zich van haar 'groenste, gezondste en slimste' kant zien tijdens de Locatietour voor event- en meetingplanners. Na een succesvolle eerste editie in maart, krijgt de Locatietour dit najaar een vervolg. Deze keer een Locatietour in Utrecht stad en regio.

Het Utrecht Convention Bureau (UCB) organiseert de Locatietour in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda op Locatie. ‘Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Utrecht als evenementendestinatie’, aldus Wieteke Lemmen, één van de initiatiefnemers van de Locatietour. Op het programma staan locaties in het groen, zoals een fort en een landgoed. Maar ook een duurzame, industriële locatie komt aan bod. Hans Sittrop, Manager UCB: ‘Utrecht Region biedt een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod van hotels en locaties voor het organiseren van zakelijke evenementen. Hiermee laten we een andere, verrassende kant van Utrecht zien’.

Utrecht Convention Bureau
De activiteiten van het UCB (onderdeel van Toerisme Utrecht) zijn gericht op de promotie van de stad en de regio als (inter-) nationale congres- en evenementen bestemming. Met deskundig, kosteloos en onafhankelijk advies informeert het UCB organisatoren van zakelijke bijeenkomsten o.a. over locatiekeuze, financiën, het sociaal programma of de marketing/promotie van het evenement. Verder biedt het UCB ondersteuning bij bidprocedures en site-inspecties.

De Locatietour
Organiseert u regelmatig meetings of events en bent u op zoek naar centrale locaties in het hart van Nederland voor uw congres, presentatie, training of vergadering? Wij nodigen u graag uit voor deze inspirerende, groene en smaakvolle Locatietour in Utrecht. Tijdens de Locatietour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt voor evenementen van verschillende groottes. We starten op de eerste locatie met een stevig ontbijt en vervolgen met een kennissessie over 'gezonde voeding tijdens je meeting', de groene draad in het programma. De Locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland.

Locatie: Utrecht
Datum: 3 oktober 2016
Tijdstip: 09.00 – 18.00

Informatie en aanmelden via www.locatietour.nl

Plaats op:
Datum: 6 september 2016
Gerelateerde artikelen  
01-02-2016 Nieuws Locatietour voor meeting- en eventplanners in Utrecht
14-02-2017 Nieuws Thema Locatietour Utrecht: locaties & combinaties
06-03-2019 Nieuws Nieuwe locaties ontdekken in hartje Utrecht
05-09-2018 Nieuws Locatietour in de regio Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten …
03-06-2019 Nieuws Bezoek 10 locaties in één dag met de Locatietour in Amersfoort
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.