Nieuws  
 

Den Haag breidt aanbod eventlocaties uit met GIA Trade & Exhibition Centre - Internationaal WTC logo voor World Trade Center Rotterdam


Den Haag breidt aanbod eventlocaties uit met GIA Trade & Exhibition Centre

Een modern industrieel karakter, royale hallen, marmeren vloeren en multifunctionele zalen met een stijlvolle look-and-feel, dat is GIA Trade & Exhibition Centre; dé nieuwe locatie voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en congressen in Den Haag. Op 29 september opent de locatie officieel haar deuren; dé kans voor eventmanagers en organisatoren om deze unieke venue van dichtbij te ervaren. GIA Trade & Exhibition Centre heeft een centrale ligging in Den Haag, op korte afstand van het politieke centrum, toeristische attracties en culturele bezienswaardigheden. De venue bestaat uit drie verdiepingen met meerdere riante zalen, diverse break-out rooms en kantoorruimte voor eventmanagers. De flexibele schuifwanden zorgen ervoor dat alle ruimtes multifunctioneel, en naar individuele behoefte, zijn in te delen voor gezelschappen van 5 tot 5000 personen. Van kleinschalige vergaderingen en productpresentaties tot uiteenlopende zakelijke evenementen, vakbeurzen en exposities.


Internationaal WTC logo voor World Trade Center Rotterdam

De groene toren van het World Trade Center Rotterdam aan het Beursplein is voorzien van het wereldwijde logo voor World Trade Centers. Tot vorig jaar werd dit logo niet gevoerd, maar een eigen ‘Beurs-World Trade Center’ variant. Om beter aan te sluiten bij de internationale WTC standaard zal vanaf nu alleen nog het internationale logo worden ingezet. De afgelopen decennia is het gebouw getransformeerd van Beursgebouw tot full service kantooromgeving met faciliteiten zoals een business center, congrescentrum en winkels. In het WTC hebben zich op dit moment ruim 200 ondernemingen - van klein tot groot - gevestigd.

Plaats op:
Datum: 24 augustus 2016
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2018
17-12-2008 Nieuws Verhuizing en uitbreiding Van der Pluijm Sponsoring & Organisatie
31-03-2007 Nieuws Nijmegen krijgt Congres- en theaterzaal voor 4500 bezoekers
24-11-2017 Nieuws ‘s Werelds eerste online Venue Diagnostic Tool gaat live
25-07-2008 Nieuws IBC heeft primeur nieuwe BlackBerry oplossing voor bezoekersregistratie van …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.