Nieuws  
 

Na de plotselinge annulering van Future of Events (FOE2016) in de RAI, wat een doorbraak had moeten worden in de Europese zakelijke evenementenmarkt voor #eventprofs, is dankzij een gezamenlijk initiatief van Live Communication Magazine, IDEA en LiveCom Alliance het idee gered. Op 22 augustus aanstaande zal, in de unieke industriële Kromhouthal in Amsterdam, Live.Meeting plaatsvinden voor zo'n 150 event professionals uit Europa met een unieke mix van boeiende content en effectief netwerken.

De ware kracht van live communicatie

'Wij weten hoe moeilijk het is om een dergelijk ambitieus evenement als FOE2016 te organiseren en te laten slagen. Het is nu niet het moment om terug te kijken, maar vooral om vooruit te kijken en de ware kracht van live communicatie te laten zien. Live.Meeting is voor iedereen die van plan was om naar de FOE2016s te gaan of hier banden mee had. Wij willen mensen graag de kans geven om, tenminste gedeeltelijk, hun verlies te dekken en nieuwe contacten te leggen. Daarnaast willen wij de deelnemers de ervaring en de inspiratie laten opdoen waar we naar op zoek zijn. De deuren staan open voor iedereen die wil deelnemen, je hoeft je alleen aan te melden,' verklaart Nadia Makova, oprichter van het Live Communication Magazine.

Niet de plek voor sales pitches

'Dit keer geen oude en of eerder gekopieerde ideeën die we al eerder hebben gehoord. We gaan voor echt leiderschap van de beste kopstukken uit de event en meeting industrie die vanuit hun vakgebied kennis zullen delen. Wij hebben al onze sprekers uitgedaagd om hun onderwerp in 30 minuten te bespreken zodat er voldoende tijd overblijft voor vragen en netwerken. Live.Meeting wordt een evenement ontworpen om groei te creëren voor alle deelnemers,' zegt Kevin Jackson, editor-in-chief van Live Com Magazine, oprichter van The Experience is the Marketing, één van de meest invloedrijke mensen in de Europese evenementenbranche.

Belangrijkste sprekers tijdens Live.Meeting

De volgende onderwerpen zullen ondermeer aan de rode komen: netwerken, creativiteit, innovatie, ondernemerschap, sales & acquisitie, ROI-meting, promotie en technische strategie ontwikkeling. De onderwerpen worden door erkende experts uit de bracnhe besproken, waaronder Simon Burton, Jason Allen Scott, Victor Neyndorff, Patrick Roubroeks, Jens Mayer en anderen. De moderators van het evenement - bekende professionals van de BuzzMaster agency - hebben beloofd de betrokkenheid van de deelnemers en de interactiviteit tussen de deelnemers naar een hoger plan te tillen. Zie hier het  programma.

Nederlandse evenementenbranche ondersteunt Live.Meeting

'We zijn erg dankbaar voor alle ondersteuning en interesse die we hebben gekregen van veel mensen uit heel Europa. De Nederlandse evenementenbranche heeft het initiatief echt omarmd en al hun partners bereid gevonden dit te organiseren. Het evenement is geheel gratis, dus er was massale steun nodig. Zoals van de eigenaren van de Kromhouthal, die niet alleen hun geweldige locatie voor Live.Meeting ter beschikking stellen maar tevens het evenement samen met hun partners produceren. Zulke mensen en bedrijven bewegen de branche voorwaarts.' aldus Maarten Schram, algemeen directeur van IDEA en oprichter van LiveCom Alliance.

Live.Meeting wordt gehouden op maandag 22 augustus in de Kromhouthal, Amsterdam.
Toegang is gratis. Voorafgaande aanmelding is vereist. Klik hier om je voor het evenement aan te melden.

Voor meer informatie: maarten@ideaonline.nl of live@readlivemagazine.com

Organiserende partijen:

The Kromhouthal: Locatie en algemeen sponsor
The Experience is The Marketing: inhoud 
Buzzmaster UK: netwerken & dagvoorzitterschap
Smile Utrecht: technische ondersteuning
SVP Sfeerbeheer: productie 
Momice: registratie

Media partners:

Eventbranche.nl, event.nl, ILEA UK, CongresWereld.nl

Plaats op:
Datum: 9 augustus 2016
Gerelateerde artikelen  
04-08-2016 Nieuws Live.Meeting Amsterdam: het antwoord op gecancelde Future of Events
15-02-2016 Nieuws Europees bondgenootschap in event industrie: LiveCom Alliance
28-06-2008 Nieuws Exclusieve masterclasses Live Communicatie bij Obsession
11-12-2015 Nieuws Sterke eerste editie voor The Experience Conference
08-10-2012 Nieuws De jacht op de Gouden Giraffe binnenkort weer geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,87 seconden.