Nieuws  

Om op een ludieke manier aandacht te vragen voor een speciaal zomerarrangement, kunnen gasten vanuit de hele wereld deelnemen aan de zomeractie. Vijftig personen mogen gratis overnachten bij deelnemende hotels in regio Amersfoort in de periode van juli t/m 15 september. In totaal worden 25 tweepersoons zomerarrangementen t.w.v. € 72,50 verloot onder alle inzendingen. Een gewonnen arrangement kan bijvoorbeeld ingewisseld worden tijdens het UITweekend, Dag van de Amateurkunsten én Open Monumentendag op 10 en 11 september. Hoe de actie in z’n werk gaat, staat op www.vvvamersfoort.nl/zomeractie.

Regio Amersfoort is ideaal voor een korte vakantie. Precies in het midden van het land en misschien wel de meest veelzijdige regio van Nederland. Om hiervan nog meer toeristen te laten genieten bedachten VVV Amersfoort, Hotel Overleg Samenwerking Toerisme (HOST) en Citymarketing regio Amersfoort deze speciale zomeractie. Voor degene die niet tot de gelukkige winnaars behoren, hebben zij een supervoordelig zomerarrangement samengesteld. Voor € 36,25 p.p.p.n. (min. 2 personen per kamer) ontvangt de boeker een hotelovernachting, ontbijt én citycard om stad en regio te ontdekken. De campagne loopt nog t/m 15 september.

Amersfoort en omgeving ontdekken
Eenmaal in een hotel naar keuze aangekomen, kunnen de toeristen Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis, naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea.

Met de historische binnensteden, de gezellige evenementen, het gevarieerde winkelaanbod, de bijzondere architectuur en de prachtige natuurlijke omgeving is er voor elke bezoekers iets te ontdekken. Daarnaast is Amersfoort vorig jaar ook nog eens uitgeroepen tot de ‘Beste Hotelstad’ en hebben de hotels de schoonste hotelkamers van Nederland (trivago). Meer informatie over de samenwerking is te vinden op www.citymarketingamersfoort.nl.

Plaats op:
Datum: 18 juli 2016
Gerelateerde artikelen  
11-04-2016 Nieuws Citymarketing Amersfoort gaat samenwerking aan met HotelSpecials.nl
19-07-2017 Nieuws Recordbereik voor campagnes Citymarketing Amersfoort
09-09-2013 Nieuws Samenwerking zorgt voor succes op zakelijke markt, ook in Amersfoort
24-09-2013 Nieuws MICE ondernemers regio Amersfoort gezamenlijk naar Management Support Live!
13-12-2010 Nieuws Regio Amersfoort zet in op meer toeristen en congressen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.