Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Twintig managers van attractieparken uit 15 landen waren te gast in de Efteling. Zij namen deel aan een vijfdaagse leiderschapstraining, georganiseerd door de NHTV Breda in samenwerking met de IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions). Deze nieuwe training voor managers en CEO’s van attractieparken uit o.a. Europa en het Midden-Oosten vond plaats in de Efteling van 29 mei tot 3 juni 2016.

Fons Jurgens, Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling: ‘Wij zijn er trots op de huidige en toekomstige IAAPA leiders bij de Efteling te mogen ontvangen. Hiermee komt de goede samenwerking van IAAPA en NHTV met de Efteling tot uitdrukking.’

Inspirerend en interactief
Het trainingsprogramma bestond uit inspirerende sessies in combinatie met interactieve onderdelen. Deelnemers van onder andere Liseberg (Zweden), Port Aventura World (Spanje), Europa-park (Duitsland), Global Village Dubai (VAE) en Blackpool Pleasure Beach (Engeland) bezochten de Efteling bijvoorbeeld zoals een gezin met kinderen of een groep schoolkinderen. De opgedane ervaringen werden geanalyseerd en gedeeld met het senior management van de Efteling. Daarnaast was er veel aandacht voor leiderschapsstijlen die bijdragen aan ‘Engaging Experiences’ voor parkbezoekers. Karen Staley, Senior Vice President IAAPA EMEA: “Het sprookjesachtige decor van de Efteling heeft ons erg geïnspireerd en bood een mooie gelegenheid om hands-on ervaringen in het park met onze internationale collega’s te delen.”

Plaats op:
Datum: 20 juni 2016
Gerelateerde artikelen  
10-11-2016 Video Interview met Eveline Thomassen van De Efteling Meetings & Events
27-07-2016 Nieuws Klantgerichte samenwerking Efteling en TIAS
03-04-2017 Nieuws Jubilerende evenementenlocaties in de Efteling
09-05-2016 Nieuws Nieuw horecaconcept Efteling eerste wapenfeit FoodforFun
10-11-2016 Nieuws Het verhaal van de ultieme storytellers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.