Nieuws  
 

Hotelschool Tio uitstekend beoordeeld in JOB-monitor - Geslaagde locatietour TeKa Groep - Internationaal online cateringbedrijf CATERWINGS start in Amsterdam


Hotelschool Tio uitstekend beoordeeld in JOB-monitor

Naast de Keuzegids Hoger Onderwijs en de Nationale Studenten Enquête krijgen de mbo-opleidingen van Tio nu ook gemiddeld de hoogste beoordeling ten opzichte van vergelijkbare opleidingen in Nederland. Dat blijkt uit de onafhankelijke JOB-monitor, het meetinstrument voor mbo-opleidingen. Studenten Hotelmanagement beoordelen hun opleiding met een 8,2. Gemiddeld beoordelen mbo-studenten in Nederland hun opleiding met een 7,0. Tio krijgt bovendien als onderwijsinstelling een hoog cijfer: een 8,3 tegenover het landelijk gemiddelde van een 6,6. Mbo-studenten Hotelmanagement bij Tio horen op tijd wanneer er een toets is, vinden hun docenten goed en zijn tevreden over de studiebegeleiding vanuit school. Verder hebben studenten de indruk dat hun mening ertoe doet, voelen ze zich veilig en op hun gemak op school en is de sfeer er goed.


Geslaagde locatietour TeKa Groep

Onlangs werden ruim 80 eventprofessionals getrakteerd op een mooie dag langs een 8-tal evenementenlocaties, georganiseerd door de TeKa Groep. Van de industriële Rijtuigenloods, De Veerensmederij en het Oude Magazijn, tot het klassieke Oude Stadhuys en Kasteel de Schaffelaar, het idyllische Hoeve Sparrendam, het gerecyclede DLC Restaurant tot de nieuwbouw van de Midden Nederland Hallen. Allemaal locaties met een verhaal waar de groep enthousiaste eventplanners de locaties in al hun glorie konden ervaren. De groep werd getrakteerd op oer-Hollands stroopwafels, kregen een spoedcursus netwerken, werden op de hoogte gebracht van de trends & ontwikkelingen in de evenementenbranche door topspreker Sander Allegro, genoten van een high-tea, deden mee aan een boeren work-out, werden vervoerd met touringcars, tuktuks en jumbosteps, leerden ritmisch klappen en genoten van diverse optredens.


Internationaal online cateringbedrijf CATERWINGS start in Amsterdam

Cateringbezorger CATERWINGS start na Londen, Berlijn, Hamburg en Munchen ook in Amsterdam. De startup wil met het online platform het bestellingsproces aanzienlijk makkelijker en flexibeler maken. Met een duidelijke focus op de zakelijke markt. In plaats van de gebruikelijke belegde broodjes of een lunch van de supermarkt is het nu mogelijk om als individu voor al je vrienden of collega’s dagelijks een maaltijd op te dienen. Daarnaast richt het online platform zich nadrukkelijk op catering voor meetings en events.

 

 

Plaats op:
Datum: 15 juni 2016
Gerelateerde artikelen  
24-05-2016 Nieuws Nationale Studenten Enquête: studenten waarderen Tio om goede voorbereiding …
11-12-2015 Nieuws Tio beste hogeschool en vakschool
03-07-2012 Nieuws NHTV (Breda) beste hotelopleiding
18-12-2017 Nieuws De beste Middelbare Hotelschool volgens Keuzegids Mbo 2018
08-03-2009 Nieuws Hotelschool van Stenden hogeschool eerste met alumni-community
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.