Nieuws  
 

Op 7 en 8 juni vond het VNG Jaarcongres 2016 plaats in Hangar 32 op Schiphol-Oost. De Gemeente Haarlemmermeer was dit jaar gastheer van het jaarcongres, waar circa 2.700 deelnemers, waaronder vele burgemeesters en wethouders, bijeen kwamen. Het is het grootste Nederlandse jaarcongres. Heuvelman Sound & Vision B.V. was voor de vierde keer op rij verantwoordelijk voor de totaalproductie van het congres. Wat deze productie zo bijzonder maakte was de ongebruikelijke en complexe locatie.  

Het thema voor dit jaar was ‘Pionieren in de polder, duurzaam vernieuwen en verbinden’. Op het congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) werd een ode gebracht aan de creatieve denkers die de samenleving verder brengen. De bezoekers van dit congres werden geïnspireerd en verbaasd door bekende en onbekende pioniers van onze samenleving. De Gemeente Haarlemmermeer liet zich van haar beste kant zien en toonde de diversiteit van de gemeente. Het programma bestond uit een plenaire sessie, een markt op de beursvloer, deelcongressen en excursies. Ook konden bezoekers zich bij organisaties en bedrijven op de beursvloer verrijken met informatie omtrent innovatie, duurzaamheid en startups.

Het evenement vond plaats op het terrein van het 100-jarige Schiphol. De hoogte van Hangar 32, zonder voorzieningen maakte de productie uitdagend. We hebben de hangaar in acht dagen tijd weten om te toveren tot een sfeervolle congres- en beurslocatie met state-of-the-art audiovisuele techniek. Wij verzorgden niet alleen de audiovisuele techniek, maar tevens tribunebouw, vloerbedekking, podium, tafels en stoelen. Daarnaast hebben we de contentcreatie verzorgd en een webshop ontwikkeld voor de beursdeelnemers. Op deze webshop konden standhouders zich registreren en hun facilitaire wensen doorgeven. Heuvelman Sound & Vision B.V. is er als hoofdaannemer in geslaagd de organisatie van het VNG Jaarcongres volledig te ontzorgen waardoor de opdrachtgever zich kon richten op de inhoud van het congres.

Plaats op:
Datum: 10 juni 2016
Bron: VNG
Gerelateerde artikelen  
22-05-2017 Nieuws ‘CONCEPT’ de proeftuin voor de Event Professionals!
04-06-2013 Nieuws Zwolle verwelkomt VNG congresdeelnemers
24-11-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - november 2016 (2)
15-10-2008 Nieuws VVV Nederland houdt in Bussum Jaarcongres
11-12-2017 In the spotlight JCI World Congress 2017 na 30 jaar weer in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.