Nieuws  
 

Tijdens de recent in Auckland, Nieuw Zeeland gehouden General Assembly heeft de International Association of Professional Congress Organizers (IAPCO) de Italiaanse Patrizia Semprebene Buongiorno tot nieuwe President gekozen. Ze neemt het stokje over van André Vietor, die zich nog wel in blijft zetten voor IAPCO in de rol van voorzitter van de Ethics Committee, die gevormd is in het kader van IAPCO's Kwaliteits Programma.


Semprebene is vereerd met de benoeming en het vertrouwen van de leden. De ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit maken haar trots om de organisatie te gaan leiden. De vorig jaar gestartte Quality Committee krijgt dit jaar een vervolg met een self-assessment programma, waarmee IAPCO nog maar eens de hoge kwaliteitsstandaard van haar leden onderstreept en hen een onderscheidend voordeel in de markt van professionele congresorganisatoren biedt.

Patrizia Semprebene Boungiorno is de afgelopen 16 jaar directeur geweest van een drietal vestigingen van de AIM-Group in Rome, Milaan and Florence.  Onlangs heeft ze ook de expansie van de groep in Frankrijk, België en de Baltische Staten begeleid.  De AIM group is met haar 320 medewerkers hoofdzakelijk actief met de organisatie van nationale en internationale association congressen in de biomedische sector. Binnen IPACO maakt zij ook onderdeel uit van de IAPCO Training Academy en daarnaast doceert ze Toeristisch Management aan de Universiteiten van Rome en Milaan (Master in Tourism Management).

Over IAPCO
IAPCO, opgericht in 1968, is de wereldwijde associatie van professionele congres organisatoren. Met meer dan 100 leden heeft IAPCO een leidende rol in de promotie en professionalisering van congres organisatie in de wereld.  IAPCO heeft ook een aantal publicaties zoals een 'code of ethics' en een woordenboek voor de meeting industrie met vertaling van vektermen in 14 talen.

In Nederland telt IAPCO 5 leden:
- De Congresorganisatie van het AMC  -  www.amc.nl
- Congrex Holland BV  - www.congrex.com
- EAGE Conferences bv - www.eage.org
- Eurocongres - Conference Management - www.eurocongres.com
- ICS Holland, International Conference Services - www.ics-online.nl

Meer over IAPCO vindt u in dit artikel

Plaats op:
Datum: 17 maart 2008
Gerelateerde artikelen  
07-04-2009 Nieuws IAPCO lanceert vernieuwde website
19-03-2007 Nieuws IAPCO scherpt eisen aan
23-06-2010 Nieuws Congress Care vanaf nu IAPCO-lid
28-05-2013 Nieuws IAPCO EN PCMA besluiten tot een strategische alliantie
05-08-2009 Nieuws IAPCO Dictionary of Meetings Industry Terminology nu ook in het Russisch
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.