Nieuws  

De redactie van CongresWereld feliciteert Congress by design met haar tienjarig bestaan.

Vandaag, 24 mei, bestaat Congress by design tien jaar als onafhankelijke, state-of-the-art PCO (Professional Congress Organizer). Het bedrijf ging tien jaar geleden van start onder de naam MCCM Meeting Management. Na toetreding van ITBholland, als mede-eigenaar in 2011, werd de onderneming voortgezet onder de huidige naam.

Er is veel veranderd in tien jaar

Nicolette van Erven, een van de oprichters en de huidige managing director van Congress by design: “In de afgelopen tien jaar zijn we uitgegroeid van een klein bureau met drie medewerkers en een handvol congressen tot een middelgroot bureau met 10 medewerkers en een portefeuille met enkele tientallen projecten. Daarnaast is de samenstelling van onze congresportefeuille afgelopen tien jaar aanzienlijk veranderd. In het begin hadden we vooral medische congressen van beperkte omvang in de portefeuille. Tegenwoordig is het een mix van congressen op allerlei terreinen, zoals de European Conference on Computational Biology dat we in september a.s. in World Forum mogen organiseren of de International Sociey on Exposure Science in de Jaarbeurs. In 2017 zijn we PCO van de European Assocation on Zoos and Aquaria, etc. Blijven innoveren “Voor ons als PCO is het belangrijk om continu te blijven innoveren in onze dienstverlening richting opdrachtgevers. Ook zijn we in staat om onze dienstverlening steeds efficiënter te maken en verder te professionaliseren”, stelt Van Erven met gepaste trots.

Ontzorgen van de opdrachtgever

Trouw blijven aan onze visie Ondanks de groei in de afgelopen jaren, blijft Congress by design trouw aan de grondbeginselen van partnership met opdrachtgevers en het ‘ontzorgen’ van opdrachtgevers. Van Erven: “Dat houdt in dat wij, onze projectmanagers voorop, samen met onze opdrachtgevers bekijken hoe we de verantwoordelijkheden voor een congres het beste kunnen verdelen. Zo kan het congres optimaal neergezet worden met zo weinig mogelijk zorgen voor de opdrachtgever. Onze opdrachtgever houdt zo veel mogelijk de handen vrij voor waar hij of zij goed in is. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van de inhoud van het programma. Het is belangrijk dat de credits voor een geslaagd congres naar onze opdrachtgever gaan.”

Over Congress by design

Congress by design is een middelgrote Professional Congress Organizer die al tien jaar diverse nationale en internationale congressen ondersteunt., die regelmatig terugkomen op de congresagenda. Het jaarlijkse ‘TAT Congress’ over nieuwe kankertherapieën en het vierjaarlijkse ‘International Symposium on the Diabetic Foot’, een wereldcongres op het gebied van voetaandoeningen die mensen met diabetes vaak ontwikkelen, zijn daar twee voorbeelden van.

Bijgaande foto van het ‘Congress by design’ team. Het team vierde het tienjarig bestaan op een sportieve manier.

Plaats op:
Datum: 24 mei 2016
Gerelateerde artikelen  
22-03-2011 Nieuws Nieuwe PCO Congress by design resultaat samenwerking ITB en MCCM
22-12-2011 Nieuws MCCM Meeting Management verder onder de naam 'Congress by design'
24-11-2015 Video Wat maakt Congress by design zo bijzonder?
02-04-2012 Nieuws Congress by design preferred supplier van MartiniPlaza
10-11-2017 Nieuws Congress by design lanceert nieuwe website
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,63 seconden.