Nieuws  
 

Hauke Zwemmer versterkt MeetingLinq - Mitch Huysman Director of Sales Hampshire Hotels - Paul Buyser, Esther Boers en Arwin Paulines nieuwe General Managers Carlton Hotel Collections - Ederik Tiessen en David van Hoorn versterken Bureau voor Reuring - Roland Koster overleden


Hauke Zwemmer versterkt MeetingLinq 

Meetinglinq heeft Hauke Zwemmer aangesteld als International Sales Manager. MeetingLinq, met een hoofdkantoor in Amsterdam en een vestiging in Hong Kong, heeft haar internationale activiteiten sterk uitgebreid. Paul Halbertsma, directeur/eigenaar: “Wij leveren maatwerk aan de internationale congres- en evenementenbranche. Met name in Duitstalige landen groeit de belangstelling voor onze services. Als International Sales Manager zal Hauke verder vorm geven aan onze internationale ambities en service verlening aan onze klanten”. Voor zijn overstap naar Meetinglinq werkte Hauke zeven jaar als European Key Account manager bij Multi Service Europe, een dienstverlener aan internationale transporteurs, gespecialiseerd in het verwerken van tolbetalingen. Hij volgde na het gymnasium een opleiding aan de Nijenrode Business School.


Mitch Huysman director of sales Hampshire Hotels

Hampshire Hotels heeft Mitch Huysman aangesteld als nieuwe Director of Sales. Mitch Huysman beschikt over ruime ervaring in de hotelbranche en was voorheen Director of Web Indirect en Leisure Sales bij Accor Hotels. Daarvoor bekleedde hij diverse functies in sales en online distributie in de hotelbranche. Huysman neemt ruim 20 jaar ervaring mee naar Hampshire Hotels. “Ik ben verheugd over mijn aanstelling als Director of Sales bij Hampshire Hotels. Mijn focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid in de B2B omgeving en op het stimuleren van verdere groei met sterke partnerships.”


Ederik Tiessen en David van Hoorn versterken Bureau voor Reuring

Na negen jaar schrijft het tot nu toe volledig door vrouwen gerunde Bureau voor Reuring uit Bussum geschiedenis door twee leuke mannen aan het team toe te voegen: Ederik Tiessen als Senior Projectmanager en David van Hoorn als Designer. Ederik werkte eerder bij Move en ATPI en krijgt binnen Reuring de operationele verantwoordelijkheid voor diverse klanten en projecten. Met David gaat een lang gekoesterde wens van de Reuringmakers in vervulling. Een vormgever in eigen huis die full time ter beschikking staat om de mooiste creaties te maken. Bij bureaus als Eindeloos en WWAV bouwde David een smaakvol portfolio op.


Paul Buyser, Esther Boers en Arwin Paulines nieuwe General Managers Carlton Hotel Collections

De Carlton Hotel Collection kondigt nieuwe benoemingen aan voor de General Manager functies van drie van haar hotels in Nederland. Het Amsterdamse Banks Mansion zal door Paul Buyser geleid gaan worden. Hij volgt Esther Boers op die General Manager van het Carlton Ambassador in Den Haag wordt. Tenslotte zal Arwin Paulines, voorheen General Manager van het Carlton Ambassador, de functie van General Manager voor het Haarlemse Carlton Square gaan bekleden.


Roland Koster overleden

Roland Koster is op 18 april overleden na een slopende ziekte. Hij werd 48 jaar. Koster was vele jaren actief in de meeting industrie. Zo was hij onder meer Managing Director van Convention Bureau Brabant, Algemeen Directeur bij MK2 Audiovisueel, Marketing & Sales Manager voor Evoluon & Groenendael en Product Group Manager bij MECC Maastricht.

 

Plaats op:
Datum: 18 mei 2016
Gerelateerde artikelen  
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
01-02-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2017
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
01-05-2019 Nieuws On the move - mei 2019
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.