Nieuws  

De Efteling is een nieuw foodconcept rijker. Restaurant de Gulden Gaarde, gevestigd bij topattractie Droomvlucht, is vanaf heden de locatie waar Eftelingbezoekers terecht kunnen voor verse en verantwoorde snacks, maaltijden, salades, smoothies en tal van andere lekkere items van FoodforFun. Het assortiment is breed met een divers aanbod aan onder andere natriumarme, glutenvrije, vegetarische en dieetgeschikte producten met extra aandacht voor voedingswaarden. Aanvullend hierop is het nieuw ontwikkelde picknickconcept de Gulle Knapzak. Hierbij biedt de Efteling met een speciaal ontworpen picknicktas de mogelijkheid om extra te genieten van de producten uit het assortiment in een van de vele picknickplekken in het groene park.

Onderdeel van Maison van den Boer

FoodforFun is een merk van FoodforHospitality, onderdeel van Maison van den Boer. FoodforFun maakt van eten een feestje en wil op verrassende wijze actief bijdragen aan geluksmomenten en gelijktijdig bewijzen dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. FoodforFun maakt dit mogelijk door dagverse hoogwaardige gerechten en dranken, met zorg bereid en als beleving aangeboden.

FoodforCare

FoodforFun is ontstaan naar en met het gedachtegoed van FoodforCare. FoodforCare is een nieuwe innovatieve voedingsformule ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Radboudumc Nijmegen en Jonge (AYA) kankerpatiënten. Alle gerechten zijn speciaal bereid met verse, gezonde ingrediënten en bevatten belangrijke voedingswaarden die voor de individuele patiënt en zijn/haar herstel belangrijk zijn. De smaak, geur, voedingswaarden en portiegrootte zijn afgestemd op de verschillende patiëntengroepen. Gezond eten tegen een aantrekkelijke prijs voor zowel patiënt als bezoeker. Veel kennis die is opgedaan tijdens de totstandkoming van FoodforCare is op passende en originele wijze geïntegreerd in FoodforFun zonder afbreuk te doen aan de totaalbeleving en "fun" die zo belangrijk is bij een bezoek aan de Efteling.

De Efteling en Maison van den Boer willen met dit horecaconcept op onderscheidende wijze bijdragen aan een verantwoord maar vooral lekker dagje uit.

Plaats op:
Datum: 9 mei 2016
Gerelateerde artikelen  
31-10-2018 Nieuws Nieuwsflitsen november 2018
20-06-2016 Nieuws Managers internationale attractieparken voor leiderschapstraining bijeen in …
03-04-2017 Nieuws Jubilerende evenementenlocaties in de Efteling
27-07-2016 Nieuws Klantgerichte samenwerking Efteling en TIAS
05-12-2018 Nieuws Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.