Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Arena en Jaz Hotel vormen de perfecte combi - De Bonte Wever in Assen investeert in event- en congrescentrum - Starwood Hotels & Resorts opent Element Amsterdam Hotel - Parkhotel De Wiemsel opent vergaderetage - 5 Vergaderhamers voor compleet vernieuwde vergader- en congreslocatie Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden - Eerste Van der Valk ooit in Amsterdam - Congrescentrum Bouw & Infra Park introduceert All-Inclusive vergaderarrangementen - Zoover Awards: NH Hotels ‘Beste Hotelketen van Nederland’


Arena en Jaz Hotel vormen de perfecte combi 

Op de eerste lentedag van 2016 waren de Amsterdam Arena en het Jaz Hotel in the City gastheren voor de tweede Samen Kansen Borrel van het jaar. De Amsterdam Arena blijft altijd weer verrassen en is natuurlijk veel meer dan een voetbaltempel met uitgebreide mogelijkheden voor elk evenement en congres. Jaz in the City is een gloednieuw hotel gelegen tussen de Arena en de ZiggoDome met een zeer innovatief hotelconcept. Na een perfecte ontvangst, volgde de plenaire sessie over het Amsterdam ArenA Innovation Center, hét kennis- en innovatiecentrum in Nederland op het gebied van slimme en duurzame steden. General manager van het Jaz in the City hotel, Joost van Beek nam het gezelschap daarna mee in zijn visie op de hotellerie.


De Bonte Wever in Assen investeert in event- en congrescentrum

De toevoeging van 78 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en meerdere (vergader)zalen moet van de multifunctionele evenementenlocatie De Bonte Wever een stevige speler maken in de noordelijke event- en congresmarkt. Door de realisatie van een nieuwe multifunctionele locatie van 900m2 voor 5000 gasten heeft De Bonte Wever straks twee grote zalen beschikbaar voor beurzen, concerten, festivals, sportieve evenementen en meer. Door de realisatie van een nieuw congrescentrum boort De Bonte Wever een markt aan die zij tot nu toe nog niet actief heeft benaderd. De nieuw te realiseren multifunctionele congreszaal biedt straks alle gemakken die een zakelijke gast zoekt. In totaal biedt het complex straks 12 zalen in alle gewenste formaten en opstellingen. De investering die de gehele uitbreiding met zich meebrengt bedraagt 11 miljoen euro.


Starwood Hotels & Resorts opent Element Amsterdam Hotel

Element Amsterdam is geopend aan de Amsterdamse Zuidas. Het Starwoord hotel heeft 160 studio’s en suites die speciaal zijn ontworpen voor langdurig verblijf van gasten. Alle kamers voorzien van een volledig ingerichte kitchenette, een flexibele leefruimte, een Westin Heavenly Bed en een op een spa-geïnspireerde badkamer. Het hotel biedt twee eetgelegenheden, een 24/7 fitnesscentrum, twee vergaderzalen en een business center. Gasten kunnen in beweging blijven en Amsterdam ontdekken met gratis fietsen en gebruik maken van gratis Wi-Fi overal in het hotel. Het hotel beschikt ook over SPG Keyless – zodat gasten hun smartphone of Apple-horloge kunnen gebruiken als kamersleutel.


Parkhotel De Wiemsel opent vergaderetage

Parkhotel de Wiemsel in het Twentse Ootmarsum heeft haar meetingfaciliteiten totaal vernieuwd. Na de heropening beschikt het hotel over een aparte vergaderetage met ruime lobby en vier multifunctionele ruimtes. Uitermate geschikt voor o.a. boardroommeetings, brainstormsessies en plenaire vergaderingen tot zestig personen. Alle zalen bieden uitzicht op het nieuw aangelegde park, de tuin of het aangrenzende dakterras; een exclusief te gebruiken buitenruimte die ’s zomers vergaderen een extra dimensie geeft. De nieuwe vergaderruimten van Parkhotel de Wiemsel variëren in grootte van 15 tot 79 m2 en zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal zestig personen.


5 Vergaderhamers voor compleet vernieuwde vergader- en congreslocatie Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden

Na een uitgebreide inspectie ontving Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers. Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden: “Eind 2015 is ons hotel volledig verbouwd en uitgebreid met 16 multifunctionele congres- en vergaderzalen. Bij alles wat we doen, staat de beleving van onze gasten centraal. Dat we nu deze kwaliteitserkenning ontvangen, daar zijn we als team ontzettend trots op.”


Eerste Van der Valk ooit in Amsterdam

Onlangs werd de eerste paal geslagen voor het Van der Valk Hotel Amsterdam. Een mijlpaal aangezien het Van der Valk concern nog niet eerder in haar historie een hotel opende in de stad Amsterdam. Het hotel dat aan het water gelegen zal zijn aan de Joan Muyskenweg in Overamstel zal 206 grote hotelkamers, 11 vergaderzalen en een restaurant krijgen, maar ook een groot terras, zwembad en voldoende parkeerruimte. In november 2017 zal het hotel naar verwachting opengaan.


Congrescentrum Bouw & Infra Park introduceert All-Inclusive vergaderarrangementen

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk heeft zes vergaderarrangementen geïntroduceerd. De 4-, 8-, of 12,- uursarrangementen zijn all-inclusive en eventueel aan te vullen met extra componenten. De arrangementen worden geboekt in één van de 15 comfortabele vergaderzalen. Karlien Lodewijk, coördinator marketing & communicatie: ‘Het introduceren van de nieuwe vergaderarrangementen past bij onze visie om ons congrescentrum op de kaart te zetten bij locatiezoekend Nederland. Naast het faciliteren van grote evenementen en congressen, die altijd maatwerk zijn, zijn de arrangementen juist bedoeld om de drukke meetingplanner te ontzorgen.’ Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos.


Zoover Awards: NH Hotels ‘Beste Hotelketen van Nederland’

Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2016 in het Westergastheater te Amsterdam is NH Hotels voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Hotelketen van Nederland. Met een overall cijfer van 9,22 scoort NH Hotels als hoogste in haar categorie. Maarten Markus, managing director van NH Hotel Group: ‘Drie keer op rij de Zoover Award voor Beste Hotelketen, wat een geweldige beloning. Gastvrijheid is onze core business en deze Zoover Award is wederom een compliment aan alle medewerkers die dag en nacht klaarstaan voor onze gasten en ik ben er dan ook trots op dat onze gasten dit herkennen.’

Plaats op:
Datum: 2 mei 2016
Gerelateerde artikelen  
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
31-10-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018
16-01-2019 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2019
02-03-2016 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2016
27-03-2018 Nieuws Het duurzame Van der Valk Hotel Leeuwarden opent haar deuren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.