Nieuws  
 

Op maandag 25 april vond in het Congrescentrum van RDM Rotterdam in de Rotterdamse haven een Expertmeeting plaats, georganiseerd door de Gemeente Rotterdam en Rotterdam Ahoy.

Een groep van PCO’s (professional congress organizers) ging samen met afgevaardigden van de Gemeente Rotterdam en de bouwcombinatie (Ballast-Nedam en Heijmans) en Ahoy in gesprek over het nieuwe internationale congrescentrum van Ahoy. Dit nieuwe gebouw, genaamd Rotterdam Ahoy Convention Centre, wordt in 2019 geopend. Peter van der Veer, Directeur Ahoy: ꞌEen dergelijke marktconsultatie is voor ons en voor de gemeente – eigenaar van het vastgoed – enorm belangrijk. Dit is een van de belangrijke doelgroepen waarvoor we dit gebouw realiseren. De sessie heeft veel waardevolle input opgeleverd met betrekking tot de uiteindelijke indeling, functionaliteiten en uitstraling van het gebouw.ꞌ

Deskundige leiding

De expertmeeting werd geleid door congresdeskundige Nico Meyer (MeetingMonitor/Qmatters) en David Hess van Kraaijvanger Architects presenteerde de plannen en onderbouwde bepaalde reeds gemaakte keuzes in het ontwerp. Na het plenaire gedeelte werd de groep verdeeld over een aantal tafels waar men over verschillende onderwerpen in gesprek ging. De informatieve middag werd afgerond met een gezellige borrel. Deze succesvolle meeting krijgt absoluut een vervolg; zo zal Ahoy ook met andere type organisatoren (bijvoorbeeld evenementenbureaus) het gesprek aangaan.

 

 

Plaats op:
Datum: 29 april 2015
Gerelateerde artikelen  
29-04-2016 Nieuws Congresbranche betrokken bij realisatie nieuw congrescentrum Rotterdam Ahoy
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
28-01-2016 Nieuws 'Ahoy Rotterdamꞌ wordt na 45 jaar ꞌRotterdam Ahoyꞌ
17-07-2018 Nieuws Belangrijke mijlpaal voor Rotterdam Ahoy
25-04-2019 Video Eerste boekingen voor Congrescentrum Ahoy al binnen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.