Nieuws  
 

Sprekersplatform is een van de grotere sprekersbureau's van Nederland, met een zeer groot aanbod aan sprekers en dagvoorzitters. Voor de vierde keer alweer zijn de ruim 300 in geheel eigen stijl gemaakte biografieën en foto’s gebundeld in het nieuwe boek.

Wil je weten wie zij allemaal in huis hebben? Het is -naast de website- allemaal gemakkelijk te vinden in het nieuwe boek. Alle sprekers staan op alfabetische volgorde en zijn ook per categorie gemakkelijk te vinden. Onder de biografieën heb je ook de mogelijkheid om zelf aantekeningen te maken. Staat jouw favoriet er niet bij?

Geen probleem, via Sprekersplatform kun je elke spreker boeken. Uiteraard blijven ze continue werken aan de uitbreiding van het sprekersaanbod, zodat zij je kunnen blijven verrassen. Wil je het nieuwe boek kosteloos ontvangen stuur dan een E-mail naar info@sprekersplatform.nl.


Mini-workshops tijdens Evenement 2008
Tijdens de beurs Evenement 2008 kan je overigens ook kennismaken met enkele nieuwe sprekers van Sprekersplatform, die zich in een variant op de 'stand-up-comedy'-vorm in de mini-workshops zullen presenteren. De mini-workshops worden door CongresWereld op het themaplein MeetingPlace georganiseerd. Ook verzorgt Sprekersplatform een mini-workshop over sprekerselectie. Lees hierover binnenkort meer op CongresWereld.

 

Plaats op:
Datum: 14 maart 2008
Bron: Sprekersplatform
Gerelateerde artikelen  
18-03-2008 Nieuws CongresWereld organiseert Mini-workshops op MeetingPlace tijdens Evenement …
01-04-2008 Nieuws MeetingPlace mini workshops 9 april
05-06-2008 Redactie Congresregistratie, what's next
24-09-2008 Nieuws MPI gaat meeting trend watchen tijdens educational
07-01-2008 Nieuws Nieuw: MeetingPlace op Evenement 2008
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.