Nieuws  
 

De Nederlandse Associatie gaat werken met Netwerkapp - Met Avint gratis stemmen tijdens een bijeenkomst - Cateraar Oseven lanceert parfumlijn met geur van eten - KLM nachtjeslampje voor de kleine thuisblijvers van zakenreizigers


De Nederlandse Associatie gaat werken met Netwerkapp

De Nederlandse Associatie (DNA) en Inscene Company BV zijn een samenwerking aangegaan met de inzet van Netwerkapp® als Community voor DNA. DNA is een vereniging van, voor en door verenigingen en verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA functioneert als kennisplatform, inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.
Voor het DNA Jaarcongres dat op 2 en 3 juni in Noordwijkerhout gehouden zal worden gaat DNA Netwerkapp inzetten als eventapp. Deelnemers aan het congres kunnen elkaar dan al vooraf vinden en op inhoud versterken. ‘Samen groeien en van elkaar blijven leren. Dat tekent ook deze samenwerking’, aldus beide partijen.


Met Avint gratis stemmen tijdens een bijeenkomst

Het stemsysteem Avint gooit voortaan z’n deuren open en wil meer mensen bekend maken met hun uitgebreide stemtool. Met het stemsysteem kan men multiple choice en live messaging vragen aan het publiek stellen. Avint kent twee stemsysteem varianten. De oude vertrouwde Pro-versie, waarbij een Avint operator op het event aanwezig is en zorgt dat alles werkt. Deze variant is inclusief een eigen Avint netwerk, waardoor men geen internet nodig heeft.
De andere stemvariant genaamd Avint Web biedt weer andere voordelen. Het is namelijk veel goedkoper dan de Pro variant, aangezien het een do-it-yourself stemsysteem is, waarbij de organisator zelf de operator is. Avint Web werkt via internet ( uiteraard in beveiligde modus) waardoor je zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd kan stemmen. De Avint Web is nu gratis en onbeperkt te gebruiken tot 50 personen, onder de naam Avint Free. Heb je een bijeenkomst waar meer dan 50 personen aan zullen deelnemen? En wil je gebruik maken van een stemsysteem? Dan heeft Avint met haar Web en Pro variant zeer concurrerende prijzen die al beginnen bij € 1,- per persoon.


Cateraar Oseven lanceert parfumlijn met geur van eten

Cateringonderneming Oseven, happening and food lanceert een nieuwe productlijn, waarbij zij de geuren van eten heeft getransformeerd tot smakelijke parfums. Deze parfums kunnen door personen gedragen worden, maar ook over gerechten worden gespoten om extra geur- en smaakbeleving te creëren tijdens een evenement.Vanaf 1 mei zijn deze parfums te ruiken op de events van de Amsterdamse cateraar en voor de geïnteresseerden is vanaf dezelfde datum via de website een speciale kadoverpakking met vier geuren
verkrijgbaar.


KLM nachtjeslampje voor de kleine thuisblijvers van zakenreizigers

                                                                                                                                                                                                                                                                  KLM heeft een Nachtjeslampje geïntroduceerd, speciaal voor de thuisblijvers van zakenreizigers. Het lampje heeft de vorm van een vliegtuig en voor elke nacht die een familielid onderweg is, brandt er een lichtje achter elk vliegtuigraampje. De lichtjes van het KLM-Nachtjeslampje doven voor elke nacht dat een familielid onderweg is. Op de dag van thuiskomst zijn alle lichtjes gedoofd. Met het Nachtjeslampje maakt KLM de zakenreis voor de kleine thuisblijvers ook prettig. Het KLM-Nachtjeslampje is te koop via shop.klm.com voor € 39,95.

Plaats op:
Datum: 13 april 2016
Gerelateerde artikelen  
18-05-2016 Nieuws Nieuwsflitsen -mei 2016 (2)
06-01-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - januari 2016
30-03-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - maart 2016 (3)
02-05-2016 Columns Het effect van een stemsysteem
24-02-2017 Nieuws Netwerkapp voegt live voting module toe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.