Nieuws  

Het meeting landschap verandert voortdurend om te voldoen aan de behoeften van moderne organisaties en om de ROI van meetings te verhogen. Verschillende bedrijven hebben verschillende behoeften en de beschikbare budgetten voor meetings zijn net zo divers als de organisaties zelf. TVcN biedt de ondersteuning en de technologie om meertalige live meetings virtueel plaats te laten vinden zonder taalbarrières! De ideale oplossing om snel meetings op poten te zetten of om op een virtuele manier meer deelnemers aan te trekken. Van korte aankondigingen, crisiscommunicatie of wereldwijde aandeelhoudersvergaderingen tot zelfs seminars.

Online meetings in meerdere talen

In het bedrijfsleven zijn conference calls niet meer weg te denken. Het scheelt immers een hoop tijd omdat mensen niet hoeven te reizen om op één plek bij elkaar te zijn. Maar communicatie kan soms lastig verlopen wanneer niet alle deelnemende partijen een tweede, gemeenschappelijke taal beheersen. Met TVcN webtalk is het nu mogelijk om een meertalig webinar te organiseren met behulp van tolken.

TVcN webtalk

TVcN webtalk is een oplossing die de voordelen van live en virtuele meetings combineert met behulp van tolken. TVcN webtalk is een webcast platform waaraan simultaanvertolking in beide richtingen is toegevoegd. Met andere woorden: tolken vertalen niet alleen richting de deelnemers, maar ook vanuit de deelnemers. U als organisator bepaalt vooraf welke talen nodig zijn voor de deelnemers. Deelnemers sluiten zich net als bij een conventionele webinar aan en kiezen vervolgens hun taal. Tijdens de meeting worden zij dan bijgestaan door een tolk. Een webinar met simultaanvertolking is een ideale oplossing voor korte presentaties of vergaderingen, zoals aankondigingen, updates of financiële presentaties en zelfs seminars. Het platform biedt ruimte aan 2500 deelnemers en het aantal talen is ongelimiteerd. Het organiseren en configureren van een meertalig webinar kan al in enkele uren, dus u geniet van maximale flexibiliteit.

Eenvoudig in gebruik

Met TVcN webtalk hebben gebruikers alle mogelijkheden zoals in een live meeting. De spreker kan presentaties delen en deelnemers kunnen hun hand opsteken en tussenbeide komen. Alle deelnemers zijn verbonden via een computer of laptop vanuit het comfort van hun eigen kantoor of woning. Speciale apparatuur en software zijn niet nodig, al wat iedereen nodig heeft is een computer en een stabiele internetverbinding. TVcN webtalk is zo gemakkelijk in gebruik, dat zelfs de minst technisch onderlegden ermee overweg kunnen. Deelnemers maken een connectie van waar ter wereld ze ook maar zijn en de interactie is niet anders dan die van een conventionele meeting in één taal.

Hulskamp Audiovisueel en TVcN gaan voor een sterke combi

In dit partnerschap bundelen Hulskamp en TVcN hun krachten door een combinatie te maken van hun core business; Hulskamp zal zijn volledig ingerichte TV-studio per meeting technisch “omtoveren” tot een modern on-line Tolk-Vertaal Centrum, waar vanuit live simultaanvertolkingen kunnen worden uitgezonden via het internet.

Kostenbesparend

Een webinar met simultaantolken is kostenbesparend omdat de deelnemende partijen niet hoeven te reizen om op één plek aanwezig te zijn. Zeker met buitenlandse partijen scheelt dat veel reis- en verblijfskosten. Bovendien hoeft u geen tolkencabines met de bijbehorende technische apparatuur te huren of zelfs een grotere locatie te huren omdat de oorspronkelijke ruimte niet groot genoeg is om tolkencabines in te passen. Het kan zelfs kostenbesparend zijn omdat partijen in hun eigen taal worden bijgestaan en er daardoor geen onbegrip is, waardoor er minder tijd hoeft te worden uitgetrokken om zaken te verduidelijken.

Waarom TVcN webtalk
•Geschikt voor zowel korte als langdurende meetings
•Geen onbegrip en miscommunicatie door taalbarrières
•Deelnemers en tolken kunnen overal ter wereld aansluiten
•Live simultaanvertolking, dus zonder vertraging
•Ongelimiteerd aantal talen
•Vertolking in beide richtingen
•Deelnemers kunnen visueel deelnemen
•Geen tolkencabines en -apparatuur op locatie nodig
•Complete technische ondersteuning door Hulskamp
•Geen specifieke software of hardware nodig
•Kostenbesparend
•Tijdbesparend
•Kan in slechts enkele uren worden opgezet
•Capaciteit tot 2500 deelnemers
•Milieuvriendelijk

Plaats op:
Datum: 5 april 2016
Bron: TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland
Gerelateerde artikelen  
20-02-2017 Video Tolk- en Vertaalcentrum Nederland: met Presence web-based tolken en vertalen …
07-12-2016 Nieuws Van vluchteling tot tolk naar Tolk in opleiding
30-01-2018 Nieuws Internationale samenwerking TVcN en Presence op Europese congresmarkt
10-10-2013 Nieuws Nooit meer ‘lost in translation’ met Conference Call tolk
14-09-2017 Nieuws Tolken tevreden over TVcN
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.