Nieuws  
 

Ilke Meijer, directeur eventmarketing van EMboost, mag zich sinds maandag 7 maart ‘De Slimste Event Professional van 2016’ noemen! In een strijd met 150 leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties, Theater Locaties Nederland en Freelance Event Professionals, behaalde zij de hoogste score. Het jaarlijkse kennisevent vond dit jaar plaats in Fort Voordorp.

Kennisevent
Onder leiding van Lars Sørensen werd de vakkennis getest van de aanwezige eventprofessionals. Door middel van het Lumi stemsysteem kon antwoord gegeven worden op vragen over veiligheid, museum- en theaterlocaties, festivals, regelgeving, locaties, catering, verzekeringen etc. Uitleg kwam van verschillende experts: Meike Schoonderbeek van Vineyard Catering, Michiel Bredius van Klap evenementenverzekeringen, Ronnie Witjes van Locaties.nl, Syan Schaap van het Event Safety Institute, René Halfens van Van As Advocaten en Steve Klein van Hulskamp Audiovisueel. De behoefte aan technische kennis bleek groter dan verwacht. Naast feitenkennis werd ook informatie verstrekt over de toekomstige wetgeving voor zzp’ers.

Winnaars
Gezamenlijk hadden de culturele locaties (leden van PML en TLN) de meeste branchekennis. Winnaar Ilke Meijer behoorde tot de eventprofessionals t/m 35 jaar (G14 leden). Gevolgd door de ‘suppliers’ (de Preferred Partners en Preferred Bureaus) en de opdrachtgevers (leden van het Genootschap voor Eventmanagers). Lennart Peeperkorn, winnaar van de titel in 2015, stond ook weer in de top tien.

Op de foto de top vier uit de verschillende vakken:
1. Ilke Meijer | EMboost – eventprofessionals t/m 35 jaar
2. Marlène Stenvert-Bloemhard | ING – opdrachtgevers
3. Linda Postma | Landgoed Duin & Kruidberg – suppliers
4. Roelof Jansen | GAST – culturele locaties

“Als we onze kennis met elkaar blijven delen, wordt de hele branche daar slimmer van”, verteld een trotse winnaar Ilke Meijer.

Deze editie van De Slimste Event Professional werd mede mogelijk gemaakt door Fort Voordorp, Vineyard Catering, Hulskamp Audiovisueel, Lumi Insight en Lars Sorensen/dagvoorzitters.nl.

“Ik wil jullie enorm bedanken voor de bijdrage aan de Slimste Event Professional gistermiddag. Dank voor jullie bijdrage aan en toelichting tijdens de Quiz. Maar ook dank voor het verzorgen van de technische faciliteiten. Naar mijn mening was het evenement een groot succes.” aldus Roeland van Spaandonk, projectmanager Genootschap voor Eventmanagers.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2016
Gerelateerde artikelen  
11-12-2017 Nieuws Brekend nieuws: Code Rood verhindert Jubileum-event Genootschap voor Eventmanagers …
26-11-2015 Nieuws Theaters verenigen zich in Theater Locaties Nederland
16-03-2016 Nieuws Achter de schermen bij 'The Passion', het grootste live event van Nederland
17-02-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2016 (2)
20-09-2017 Nieuws Na 19 jaar valt het doek voor Vakbeurs Event
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.