Nieuws  
 

Van der Valk Hotels & Restaurants opent hotel in Amsterdam - Maison van den Boer neemt La Bonbonnière en Maastricht Music Hall over - Rode Hoed heeft vergaderzaal op het water - Theater Orpheus organiseert Giro business event - TeKa Groep breidt uit met Huize Randenbroek


Van der Valk Hotels & Restaurants opent hotel in Amsterdam

Eind 2017 opent Van der Valk Hotels haar eerste vestiging in Amsterdam. Het hotel opent haar deuren aan de Joan Muyskensweg, bij knooppunt Amstel, waar de A2 en de A10 kruisen. Het nieuw te bouwen hotel bestaat uit 206 kamers en ruime congres- en wellness faciliteiten. Het hotel krijgt 135 parkeerplaatsen en ligt op 500 meter loopafstand van metrostation Overamstel, centraal gelegen ten opzichte van de Rai, Arena en Schiphol. Per boot wordt het hotel ook bereikbaar via het terras aan het water met aanlegsteiger.


Maison van den Boer neemt La Bonbonnière en Maastricht Music Hall over

Maison van den Boer neemt de exploitatie over van twee mooie en markante evenementen- en horecalocaties in Maastricht: La Bonbonnière in het centrum en Maastricht Music Hall aan de Maas. La Bonbonnière beschikt, naast een centrale ligging, ook over drie zalen waarvan een authentieke concertzaal en een Grand Theatercafé met dagelijkse openstelling. De twee locaties zijn per heden beschikbaar voor zowel publieke, particuliere, als zakelijke evenementen.


Rode Hoed heeft vergaderzaal op het water

De Rode Hoed en Canal Company bieden nu ook zaalhuur aan de grachten van Amsterdam met de zogenaamde Grachtenzaal. Met haar oude schuilkerk en zes kleinere break-out rooms in drie grachtenpanden exploiteert de Rode Hoed haar achtste zaal op het water met een authentieke rondvaartboot van Canal Company, omgedoopt tot de Grachtenzaal. De gasten ervaren in de Grachtenzaal een deel van hun evenement in de Rode Hoed op het water van de Keizersgracht. De Grachtenzaal kan worden gebruikt als bijzondere break-out room, VIP ruimte en bijvoorbeeld voor een gezellige borrel na een dag vergaderen.


Theater Orpheus organiseert Giro business event

Op 6 mei gaat de openingsrit van de Giro d’Italia langs theater Orpheus. Orpheus biedt in dit kader ondernemers een exclusieve mogelijkheid aan om de Giro d'Italia van zeer dichtbij te beleven. Naast VIP-boxen wordt er voor de zakelijke gasten ook een speciale tribune naast het parcours gebouwd; het Giro VIP-arrangement - te boeken vanaf vijf personen - zit bomvol met dergelijke exclusieve extra’s. Het programma, dat compleet in het teken staat van wielrennen, wordt de aankomende weken in etappes bekendgemaakt. Er zijn al ruim 300 kaarten verkocht en er is plek voor 400 gasten.


TeKa Groep breidt uit met Huize Randenbroek

Het monumentale Huize Randenbroek in Amersfoort is eigendom geworden van de TeKa Groep. Het pand wordt geschikt gemaakt voor onder meer zakelijke bijeenkomsten. Timo Kruft, directeur: ‘Het is een fantastisch pand in een schitterende omgeving én ligt centraal in Nederland. Met de openstelling kunnen we een extra toevoeging geven aan het prachtige opgeknapte park en zijn we trots dat we Huize Randenbroek in een nieuwe fase kunnen brengen’. Het 17e-eeuws landhuis is een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis. Het huis heeft een middeleeuwse oorsprong, maar is vooral verbonden met de naam van Jacob van Campen, Nederlands beroemde bouwmeester. Hij bewoonde het landhuis in de 17e eeuw en liet hier zijn sporen na.

Plaats op:
Datum: 2 maart 2016
Gerelateerde artikelen  
17-07-2017 Nieuws Koninklijke Van den Boer Groep en Estate Management Group (EMG) gaan samenwerking …
17-02-2016 Nieuws Accommodatienieuws - februari 2016 (2)
11-02-2016 Nieuws Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
15-08-2018 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2018
17-04-2007 Nieuws Nieuw Congreshotel van Holiday Inn in Schiphol-regio opent in mei haar deuren …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.