Nieuws  
 

Tijdens de drukbezochte vakbeurs EvenementContact in de RAI in Amsterdam zijn donderdag 18 februari de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend gemaakt. Dagvoorzitter Kim van Kampen en improvisatie-acteur Ad-Just Bouwman van cabaret-sprekersbureau Humor Werkt zorgden voor een zeer geslaagde en feestelijke uitreiking. Naast het uitreiken van de Award aan de winnaars werd ook het volledige inschrijfgeld van de locaties in de vorm van een cheque t.w.v. € 2325,- overhandigd aan CliniClowns Nederland.

De winnaars van de Nationale Meeting Award 2015:

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland' in de categorie Small (capaciteit tot 50 personen): deVLOER

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland' in de categorie Medium (capaciteit van 51 - 250 personen): Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland' in de categorie Large (capaciteit > 250 personen): NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Deze locaties hadden de hoogste score en daarmee ook de overwinning. Hiervoor moesten zij 10 of meer reviews via MeetingReview vergaren, behaalden zij punten volgens de lijst van criteria van de Congres en Vergaderhamerclassificatie, werden zij beoordeeld na een bezoek van de vakjury (Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl, Michiel Smilde van Eventerim en Trees Overkamp van Cygnea) en kregen zij een flink aantal publieksstemmen. Het publiek kon stemmen via www.nationalemeetingaward.nl, waar ook meer informatie en video-pitches van alle genomineerde locaties te vinden zijn.

Publieksprijzen
Daarnaast werden er twee publieksprijzen uitgereikt: de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest Bijzondere Locatie’. Deze winnaars kregen de meeste stemmen van het publiek.

‘Warme Deken’: Gerard Oude Nijeweme, werkzaam bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon

‘Meest Bijzondere Locatie’: Art Centre Delft

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview.com, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Plaats op:
Datum: 19 februari 2016
Gerelateerde artikelen  
22-01-2016 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
05-11-2015 Nieuws Toonaangevende partijen introduceren Nationale Meeting Award
01-06-2016 Nieuws Succesvolle eerste editie Nationale Meeting Award krijgt vervolg in 2017
15-01-2019 Nieuws 50 genomineerden Nationale Meeting Award bekend
11-01-2017 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.