Nieuws  
 

Momice en Buzzmaster gaan een unieke samenwerking aan. Door een technische integratie is het nu mogelijk om beide systemen aan elkaar te koppelen waardoor het publiek tijdens het interactieve gedeelte van Buzzmaster ook naar de event webapp van Momice kan schakelen.

Een totaalbeleving

Beleving en gemak: twee woorden die centraal staan bij een congres of evenement: Alles wordt in het werk gesteld om de dag zo prettig mogelijk te maken voor de aanwezigen. Momice en Buzzmaster bieden beide een tool (webapp) die hieraan bijdraagt. Ze nemen beide een ander deel van het traject voor hun rekening.

Voor en na het event kan de bezoeker terecht op de event-website, gecreëerd met de software van Momice. Hier vindt de bezoeker alle relevante informatie (programma, locatie, sprekers etc). Doordat het een webapp betreft, is deze met 1 klik te benaderen, altijd up-to-date en gemakkelijk te gebruiken. Buzzmaster neemt de beleving tijdens het event voor haar rekening; directe interactie tussen de dagvoorzitter en het publiek. Congres en event deelnemers kunnen vanuit hun smartphone direct vragen van de dagvoorzitter beantwoorden.

De technische integratie van de twee applicaties levert een totaalbeleving op voor de bezoeker, zonder dat deze hoeft te schakelen tussen twee verschillende gebruikersomgevingen. Optimaal gebruikersgemak, dus!

Verschillende bedrijven, gedeelde visie

Beide bedrijven begeven zich op de evenementenmarkt. Hoewel ze volstrekt verschillende producten aanbieden, delen ze de visie om event-communicatie professioneler te maken en hiermee de nieuwe standaard te zetten voor hun gebruikers. En dat alles op een zeer laagdrempelige manier.

“Eventtech is extreem divers, er zijn registratietools, informatietools en interactie-makers… Veel eventmanagers zien door de bomen het bos niet meer” zegt Rutger Bremer, directeur en oprichter van Momice. “Wij bieden een oplossing met onze alles-in-een-tool. Het toevoegen van de real-time interactie door middel van Buzzmaster maakt onze tool nóg completer en relevanter voor zowel bezoeker als de eventmanager.”

Geen gedoe
De techniek tijdens een congres of evenement kan een behoorlijke stressfactor zijn, zowel voor de bezoeker als voor de organisator: falende WiFi, lage participatiegraad, het tekortschieten van ondersteuning op sommige smartphones. “Dit kan en moet beter”, aldus Tom Vroemen, oprichter van Buzzmaster. “Met de integratie van beide apps vindt de congres/event-deelnemer alles op 1 plek: van registratie tot interactie, alles verschijnt direct op de smartphone, en je krijgt op elk moment precies die weergave die op dat moment nodig is.”

Momice is een Amsterdamse scale-up die event-organisatoren helpt bij het eenvoudig en efficiënt beheren van alle communicatie rondom zakelijke events met een alles-in-1 eventcommunicatie tool. Voor de organisator betekent dit vanuit één omgeving de uitnodigen, registraties en enquêtes beheren. Voor de bezoekers een handige event website met alle relevante informatie. Momice heeft een team van event professionals en ontwikkelaars en heeft sinds zijn oprichting in 2013 meer dan duizend gebruikers. Het bedrijf werkt voor grote corporates als ABN AMRO, Vodafone, Achmea, HEMA, PUMA.

BuzzMaster maakt congressen en seminars echt interactief en energiek. Mensen kunnen op hun smartphone vragen stellen, stemmen op stellingen, de uitkomst van het congres behoorlijk beïnvloeden. Wij zijn eventprofessionals die je helpen met je interactie door middel van techniek. En onze BuzzMasters zijn de sidekick van de dagvoorzitter.

Plaats op:
Datum: 3 februari 2016
Gerelateerde artikelen  
13-04-2018 Nieuws Event websites: Momice legt de lat hoger
08-10-2019 Nieuws Zeventig procent eventprofessionals kent ROI van eigen events niet
15-03-2019 Nieuws Events zijn onmisbaar maar missen vaak strategie en inzicht in resultaten
09-08-2016 Nieuws De kracht van live communicatie: Live.Meeting in Kromhouthal Amsterdam
18-04-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - april 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.