Nieuws  
 

Toerisme Utrecht organiseert in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda Op Locatie een inspirerende locatietour door Utrecht op maandag 14 maart. Utrecht is een populaire bestemming voor evenementen & congressen en biedt uitstekende mogelijkheden hiervoor.

In 2016 zal de eerste Locatietour in Utrecht plaatsvinden. Het Utrecht Convention Bureau (UCB) organiseert de tour in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda op Locatie. ‘Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Utrecht als evenementendestinatie’, aldus Wieteke Lemmen en Linda Kerkhoven, initiatiefnemers van de Locatietour, ’Het UCB, met haar jarenlange ervaring op het gebied van congressen en events, is een logische samenwerkingspartner’. Monique Andre de la Porte, zal namens het UCB de rondleiding door Utrecht begeleiden: ‘We hebben nu al veel positieve reacties mogen ontvangen op de tour, een dag is natuurlijk te kort om al het moois wat Utrecht te bieden heeft te laten zien, wij zouden er graag een jaarlijkse traditie van maken’.

De Locatietour

Organiseert u regelmatig meetings of events en bent u op zoek naar centrale locaties in het hart van Nederland voor uw congres, presentatie, training of vergadering? Wij nodigen u graag uit voor de eerste Locatietour in Utrecht. Tijdens de tour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt voor evenementen van verschillende groottes. Uiteraard staan wij geheel tot uw beschikking om u advies te geven. De Locatietour is een volledig verzorgde dag en vanzelfsprekend gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners.
Locatie: Utrecht
Datum: 14 maart 2016
Tijdstip: 10.00 – 17.00

Schrijf u nu in voor de Locatietour via de Eventwebsite van Momice:

Plaats op:
Datum: 1 februari 2016
Gerelateerde artikelen  
06-09-2016 Nieuws Toerisme Utrecht organiseert 'groene' locatietour in de regio Utrecht
14-02-2017 Nieuws Thema Locatietour Utrecht: locaties & combinaties
06-03-2019 Nieuws Nieuwe locaties ontdekken in hartje Utrecht
05-09-2018 Nieuws Locatietour in de regio Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten …
03-06-2019 Nieuws Bezoek 10 locaties in één dag met de Locatietour in Amersfoort
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.