Nieuws  
 

Ahoy Rotterdam heeft haar naam gewijzigd naar Rotterdam Ahoy. De verandering werd gisteren officieel gepresenteerd, samen met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Deze maand bestaat de Rotterdamse evenementenaccommodatie, die in januari 1971 door Prins Claus werd geopend, exact 45 jaar.

Rotterdam bruist, Rotterdam wordt herontdekt, Rotterdam zit in het DNA van Ahoy. Bovendien breidt Ahoy in 2019 uit met een groot internationaal congrescentrum (inclusief muziekzaal). De internationale zakelijke markt die hiermee in grotere mate wordt benaderd, is allereerst op zoek naar een aantrekkelijke stad met allure. Voldoende reden om de voormalige naam aan te passen naar Rotterdam Ahoy; waarmee tevens wordt teruggegaan naar de roots van Ahoy in 1951, toen de havententoonstelling Rotterdam Ahoy! plaatsvond.

Nieuwe koers

Na ruim 9 jaar heeft Rotterdam Ahoy een nieuw logo. Directeuren Jolanda Jansen en Peter van der Veer: ”Niet langer prijkt er een rood logo op onze gevel, maar vanaf heden zijn geel en antraciet onze kleuren. Strakker, rauwer, een waar onze energie van afstraalt! Vol trots presenteren wij onze nieuwe naam, ons nieuwe logo, de daarbij behorende nieuwe huisstijl en een compleet nieuwe website. Het geheel past beter bij ons merk, onze doelstellingen en de tijdgeest.”

Directeuren Jolanda Jansen en Peter van der Veer lanceren nieuw logo en naamswijziging Rotterdam Ahoy

Uitbreiding

Niet alleen wordt er de komende jaren uitgebreid met een internationaal congrescentrum en een muziekzaal, ook spreidt Ahoy haar vleugels binnen Rotterdam. Sinds 1 januari 2016 is zij verantwoordelijk voor de exploitatie van de evenementenlocaties op RDM Rotterdam, te weten de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum, beide authentieke locaties in de Rotterdamse haven. RDM is dé plek voor innovatie in het havengebied en Ahoy zal nauw samenwerken met het Havenbedrijf Rotterdam en overige partners in het gebied.

Plaats op:
Datum: 28 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
29-04-2015 Nieuws Congresbranche betrokken bij realisatie nieuw congrescentrum Rotterdam Ahoy
27-04-2018 Nieuws Jos van der Vegt, President-Commissaris van Rotterdam Ahoy, koninklijk onderscheiden …
13-11-2015 Nieuws Ahoy Rotterdam lanceert begin 2016 nieuwe huisstijl
29-04-2016 Nieuws Congresbranche betrokken bij realisatie nieuw congrescentrum Rotterdam Ahoy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.