Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

In de Kuip Rotterdam, een boxring, 10 juryleden en 225 eventprofessionals als publieksjury. Dat was het decor voor het Gouden Giraffe live jury-evenement Learn from the Best. Uit de 16 genomineerden koos de publieksjury, vooruitlopende op de Gouden Giraffe Event Awards op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag, voor 5 publieksprijswinnaars. 

Tijdens Learn from the Best moesten de genomineerden letterlijk tegen elkaar opboksen. Per categorie kreeg iedere case in ronde 1 de kans zichzelf te pitchen, vervolgens kwam er een spervuur aan vragen van de jury, om vervolgens in ronde 3 ‘het verbale gevecht’ aan te gaan met de andere genomineerden in de categorie. In die ronde werden ook de vragen uit de zaal beantwoord. Per categorie mocht vervolgens het publiek alvast, met een knipoog, de publieksprijs uitkeren. Het leverde de winnaars een gouden strikje op. Die zullen zij met verve dragen tijdens de Gouden Giraffe Event Awardshow op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag.

De winnaars van de publieksprijs per categorie:

Winnaar interne events: Sol's Independence Day
Opdrachtgever: Sol
Bureau: MOVE

Winnaar relatie events: Allseas Inauguratie Pioneering Spirit
Opdrachtgever: Allseas

Winnaar brand events: Introducing The Green Gallery @ Rijksmuseum Gallery
Opdrachtgever: Bloemenbureau Holland
Bureau: The Garderners

Winnaar Beurzen: The Unmanned Systems Expo
Opdrachtgever: TUSExpo

Winnaar Congressen: Nuclear Security Summit
Ingestuurd door: World Forum Den Haag

Michiel Middendorf, General manager World Forum tijdens zijn 'pitch' over de NSS

Gouden Giraffe Event Awardshow
De grote Gouden Giraffe Event Awardshow is op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag. Daar worden onder toeziend oog van honderden eventprofessionals en opdrachtgevers de winnaars bekend gemaakt, is er een oeuvreprijs en een overall prijs voor het Best Evenement van Nederland.
‘We vieren dan ons vak en de steeds grotere rol van events binnen marketing en communicatie. Naast de awardshow zelf, wordt het een avond vol lekker eten en drinken en een groot afsluitend feest. Ik zelf vind dat iedere bevlogen eventprofessional hierbij aanwezig moet zijn, omdat we zo samen het event als marketing- en communicatiemiddel op een groots podium zetten’, aldus Sjoerd Weikamp, mede-organisator van de Gouden Giraffe Event Awards en eigenaar van EventBranche.nl Voor wie nog geen kaart heeft: www.gouden-giraffe.nl

Plaats op:
Datum: 26 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
16-12-2015 Nieuws Gouden Giraffe: World Forum wint een van de 5 publieksprijzen
08-12-2015 Nieuws Gouden Giraffe: 16 evenementen strijden om de titel Beste event van Nederland …
23-01-2018 Nieuws 15 finalisten strijden om Gouden Giraffe Event Awards
17-02-2016 Nieuws Nuclear Security Summit wint Gouden Giraffe voor Beste congres
04-04-2019 Nieuws De winnaars van de Gouden Giraffe Event Awards 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.