Nieuws  

De 18e editie van de vakbeurs event vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016. De digitale toegangsdeuren zijn inmiddels geopend voor de online voorregistratie. Event 16 staat dit jaar in het teken van de vier elementen Creatie & Design, Kennis & Content, Sfeer & Smaak en Beeld & Geluid. Dat zie je terug op de beursvloer én in het inspirerende kennisprogramma.

Fundamentals
In het kennisprogramma ‘Fundamentals’ komen de 4 fundamentele elementen van ieder krachtig live-communicatie concept aan de orde. In een dynamisch tempo worden de afzonderlijke elementen belicht aan de hand van prikkelende presentaties, tot de verbeelding sprekende video's en praktijkcases. Je ervaart live, en met alle zintuigen, wat de juiste mix van Creatie & Design, Beeld & Geluid, Sfeer & Smaak en Kennis & Content voor de communicatiekracht van jouw event betekent.

Op de beursvloer worden op vier Inspiratiepleinen per element verrassende presentaties, bijzondere productinnovaties en spraakmakende visies gedeeld. Aan de hand van je eigen voorkeuren en interesses stel je zo je eigen persoonlijke bezoek aan event 16 samen.
Bezoekers kunnen zich vanaf heden voor een bezoek aan de beurs, en het kennisprogramma fundamentals, aanmelden via event.nl.

Achtergrond
De Beste Beurs voor de evenementenbranche biedt eventprofessionals een inspirerende omgeving om vakkennis te verrijken en verruimen. Toonaangevende sprekers en een beursvloer met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten voor evenement, meeting en congres. Als eventprofessional mag je dit jaarlijkse platform niet missen.

Plaats op:
Datum: 25 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
23-03-2016 Nieuws Inspiratiepleinen voegen nog meer content toe aan beursvloer event 16
17-03-2016 Nieuws Waarom zou je 'Event 16' bezoeken?
20-09-2017 Nieuws Na 19 jaar valt het doek voor Vakbeurs Event
02-02-2017 Nieuws Meer vernieuwing en verdieping tijdens Event 17
19-01-2017 Nieuws Nieuw: Beste Idee Award tijdens Event 17
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.