Nieuws  
 

Paul Riemens (53) is per 7 april 2016 de nieuwe CEO van RAI Amsterdam. Samen met Maurits van der Sluis (50), nieuw benoemd in de functie van COO, vormt hij de nieuwe statutaire directie van de Amsterdamse beurs- en congresorganisatie. Binnen de statutaire directie vervult Riemens de rol van directievoorzitter. Per 1 mei treedt de huidige topman Hans Bakker (dan 65) na 14 jaar terug als CEO van RAI Amsterdam.

Fotobijschrift: Paul Riemens (l) en Maurits van der Sluis (r)

Paul Riemens is afkomstig uit de luchtvaartsector. Sinds 2008 is hij CEO/bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Hij heeft deze organisatie succesvol omgebouwd naar een resultaatgerichte, open organisatie. Met Riemens benoemt RAI Amsterdam een man die bewezen heeft te kunnen opereren in een internationaal krachtenveld, waarbij stakeholdermanagement cruciaal is voor succes. Daarnaast ziet de Raad van Commissarissen in hem een gedreven persoon die mensen en ideeën verbindt.

Vooraanstaande positie in internationale beurs- en congresindustrie

Maurits van der Sluis werkt sinds 1996 voor RAI Amsterdam in diverse commerciële functies, laatstelijk als commercieel directeur van RAI Convention Centre. Met zijn 20 jaar ervaring in de business, kent hij de markten en klanten als geen ander en is een gerespecteerd persoon in de internationale beurs en congresindustrie.

Met de aanstelling van Riemens en Van der Sluis als statutaire directie, koppelt de RvC van RAI Amsterdam bestuurlijke ervaring en breed stakeholdermanagement aan kennis van klanten, markten en RAI-organisatie. Samen zullen ze zorgen voor nieuw elan en het versterken van de positie van RAI Amsterdam als toonaangevende beurs- en congresorganisatie in Europa.

Plaats op:
Datum: 21 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
01-05-2017 Nieuws RAI Amsterdam wil zichzelf opnieuw uitvinden
12-04-2018 Nieuws RAI CEO Paul Riemens initieert nieuw platform:‘Amsterdam wordt City of Drones’ …
12-03-2019 Nieuws RAI Amsterdam en IBC beurs sluiten akkoord tot en met 2021
19-04-2018 Nieuws Goede jaarresultaten basis voor duurzame groei RAI
27-12-2007 Nieuws Miljonair Fair ook komende drie jaar in Amsterdam RAI
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.