Nieuws  
 

Unique Venues of Amsterdam is een samenwerkingsverband opgericht vanuit de behoefte om bijzondere en unieke locaties op overzichtelijke wijze onder de aandacht te brengen bij de binnenlandse én buitenlandse evenementen en congresbranche.

Door een intensieve samenwerking en mede door de strikte selectie procedure voor toetreding kunnen deze historische- en vaak verborgen parels van Amsterdam zich optimaal aan de markt presenteren. Het lidmaatschap van Unique Venues of Amsterdam kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en biedt het vertrouwen aan opdrachtgevers voor een optimale dienstverlening en kwaliteit.

Via deze website is het mogelijk om op efficiënte wijze een locatie te vinden maar ook om beeldmateriaal te bekijken, aanvragen toe te sturen of contact gegevens op te zoeken van iedere aangesloten locatie.

Het samenwerkingsverband is in nauw overleg met Amsterdam Marketing tot stand gekomen en heeft de volledige steun van deze organisatie. Naast vindbaarheid is het delen van kennis op operationeel en commercieel niveau bij de medewerkers van de aangesloten locaties een andere belangrijke doelstelling.

Michiel Lindenbergh, voorzitter van Unique Venues of Amsterdam; “De effecten van een goede onderlinge samenwerking hebben zich inmiddels al meerdere keren bewezen. Het is voor opdrachtgevers heel gemakkelijk om locaties in Amsterdam te vinden en de samenwerking geeft een groot vertrouwen bij de organisatoren van congressen en evenementen. Er zijn een aantal prachtige locaties in Amsterdam die vaak nog niet voldoende bekend zijn, maar die het aanbod voor organisatoren wel compleet maakt.

Wij zijn heel trots dat er nu al 20 leden toegetreden zijn en dat er 7 anderen zeer geïnteresseerd zijn om toe te treden”.

Leden van Unique Venues of Amsterdam zijn:

1. Beurs van Berlage
2. De Bazel
3. Koninklijke Theater Carré
4. Het Koninklijke Concertgebouw
5. De Nieuwe Liefde
6. Delamar Theater
7. Felix Meritis
8. Het Scheepvaartmuseum
9. Het Sieraad
10. Koninklijke Industrieele Groote Club
11. KIT Meetings & Events
12. Muziekgebouw aan ’t IJ
13. Passenger Terminal Amsterdam
14. Rembrandt Tower Boardroom
15. Rode Hoed
16. Van Gogh Museum
17. Westergasfabriek
18. Eye Film Instituut
19. Science Center NEMO
20. Tobacco theater

Plaats op:
Datum: 21 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
26-09-2019 Nieuws Een unieke tour langs diverse locaties in Amsterdam
21-03-2017 Video Flitsinterview met Unique Venues op EvenementContact 2017
16-09-2019 Video Tour d'Amsterdam
07-02-2019 Video Flitsinterview met Bart Zuidam van Unique Venues of Amsterdam tijdens EventSummit …
06-02-2012 Nieuws MICExperience 2012: evenement van ontmoeting
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.