Nieuws  

U kent het vast ook wel, voor een bespreking met betrekking tot uw congres moet u 'ergens onderweg' een locatie vinden. Als u afspraken met de congreslocatie zelf heeft, ligt de plek waar u afspreekt voor de hand, maar voor veel andere gesprekken (denk aan besprekingen met kleinere committees, partners, sprekers, potentiële sponsoren) ligt een handige plek ergens in het midden meer voor de hand. Of wat als u nog een uurtje over heeft tussen twee afspraken, bijvoorbeeld omdat de files eens een keertje meevielen?

Vaak wordt dan een grote zoektocht gestart naar een handige locatie, dicht bij de snelweg, met ook nog een lekker kopje koffie.

Mercure Hotels speelt nu handig in op deze vraag met het Business Point M concept, dat nu al in een tiental Mercure hotels te vinden is. Business Point M is een ruime, sfeervolle werk- en ontmoetingsplek voor onderweg. Een functionele, informele omgeving.

Voor een vast bedrag van ca. € 6,50 per persoon per uur heeft u de beschikking over ruime werktafels met veel privacy, gratis breedband internet- en lichtnetaansluiting. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van een selfservice buffet met verse koffie, thee, mineraalwater, vruchtensappen en een telkens wisselend assortiment snacks.
Daarnaast zijn er ook altijd fax-, print- en kopieervoorzieningen in de buurt en kunt u op de flatscreens het beurs- en filenieuws volgen.

Plaats op:
Datum: 4 maart 2008
Bron: Mercure
Gerelateerde artikelen  
10-01-2008 Nieuws Koffie is hot
08-12-2008 Nieuws Werkplekzoeker.nl nieuwe ‘zusje' van Zaaltjeszoeker.nl
14-02-2013 Nieuws Locaties App helpt om snel locatie te vinden
05-10-2008 Nieuws Vijftien tips om structuur in uw drukke werk aan te brengen
11-08-2008 Nieuws Techtool: Colleague Connect
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.