Nieuws  
 

Leiden Convention Bureau is trots op de nieuwe website en congresfilm over Leiden. De site biedt duidelijke congresinformatie en heeft een moderne vormgeving, nieuw beeldmateriaal en eenvoudige zoekopties. De nieuwe congresfilm levert een grote bijdrage om organisaties te enthousiasmeren en biedt inspiratie voor diverse mogelijkheden in Leiden.

Ondersteuning bij congreswerving

Leiden Convention Bureau geeft advies en ondersteuning bij congresaanvragen uit binnen- en buitenland. De congresfilm en de website tonen waarom Leiden de beste congresbestemming van Nederland is voor alle middelgrote bijeenkomsten. Wie de beelden bekijkt van de film, voelt de unieke sfeer van de stad, de universiteit, congreslocaties en bijzondere bijeenkomsten. Op de nieuwe website wordt aandacht gegeven aan deze unique selling points en aan alle locaties, mogelijkheden en faciliteiten. Ook is er informatie over het Leidse congres-ambassadeurschap en de ondersteuning die Leiden Convention Bureau biedt bij congresaanvragen. Met behulp van een locatiezoeker kan de bezoeker eenvoudig navigeren naar locaties die geschikt zijn voor een bepaald aantal bezoekers, zalen, type locatie of opstelling.

Leiden als congresbestemming

Wie kiest voor Leiden als congreslocatie, kiest voor een monumentale stad met een eeuwenoude universiteit waar grote denkers en invloedrijke wetenschappers uit binnen- en buitenland werkten. De congresfilm toont de vele gezichten van de stad en combineert de rijke erfenis van Leiden met hedendaagse verworvenheden. Van moderne ruimtes en hotels tot historische universiteitszalen, kerken en bijzondere culturele locaties, van Schouwburg tot museum en van oude fabriek tot boutique hotels. Makkelijk bereikbaar, zowel nationaal als internationaal, vrijwel alle locaties op loopafstand, middeleeuwse straten, grachten en bruggen en geen stad in Nederland waar – dankzij 13 musea – cultuur zo makkelijk verweven kan worden met een wetenschappelijk congresprogramma of algemene bijeenkomst.

Er is een Engelstalige versie van de website en de integratie met sociale media is sterk verbeterd. Nieuwe congressen en andere grote bijeenkomsten worden aangekondigd in de congresagenda. De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen er nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. www.leidenconventionbureau.nl.

Plaats op:
Datum: 19 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
25-05-2016 Nieuws Meer internationale congressen in Leiden
03-04-2018 Nieuws Eerste editie ‘Leiden on Tour’ in het LUMC succesvol
10-04-2017 Nieuws Leiden verkozen boven Berlijn en Moskou
16-04-2013 Nieuws Tijdens Secretaressedag op ontdekkingsreis door Leiden
04-07-2011 Nieuws Inspiratiedagen Ontdek Leiden' geven organisatoren frisse kijk op Leiden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,77 seconden.