Nieuws  
 

Tijdens het jaarlijkse gala van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is bekend gemaakt dat Hotel Okura Amsterdam als eerste hotel in Nederland geclassificeerd is met de Europese Vijfsterren Superior rating.

Overgang naar Europese hotelsterrenclassificatie

KHN heeft de officiële toewijzing van hotelsterren in Nederland onder haar hoede genomen. Dit jaar staat in het teken van de overgang van de Nederlandse naar de nieuwe Europese hotelsterrenclassificatie. De Europese sterren onderscheiden zich onder andere door in elke categorie een Superior status toe te kennen aan hotels met onderscheidende faciliteiten.

Hotel Okura Amsterdam heeft als eerste in Nederland besloten de overstap te maken naar de nieuwe Europese indeling. Het Europese systeem geeft de gast de mogelijkheid een vergelijking te maken met andere hotels in Europa. Onderzoek van de inspecteurs heeft uitgewezen dat Hotel Okura Amsterdam tot de best scorende hotels van Europa behoort en de hoogste status Vijfsterren Superior mag dragen. Mede door deze nieuwe indeling kan Hotel Okura Amsterdam zich nog beter onderscheiden in Nederland.

General Manager Emmy Stoel reageert: “Hospitality, perfectie en uitmuntende service is wat ons drijft bij Hotel Okura Amsterdam. We zijn er ontzettend trots op dat dit tot uiting komt in deze classificatie.” Binnen het team van Hotel Okura Amsterdam was projectleider Charlotte Aberson de drijvende kracht achter de overgang naar de Europese classificatie.

Plaats op:
Datum: 14 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
24-11-2016 Nieuws On the Move - november 2016
12-10-2016 Nieuws On the Move - oktober 2016
08-01-2018 Nieuws Amsterdamse sterrenhotels lanceren vacatureplatform voor high-end hospitality …
08-05-2008 Nieuws Hotel Okura gastheer voor The Amsterdam Global Conference on Sustainability …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.