Nieuws  
 

De Nederlands-Zwitserse hotelonderneming Golden Tulip verplaatst per 1 maart haar administratieve hoofdkantoor van Amersfoort naar Lausanne in Zwitserland. Amersfoort blijft nog wel de formele hoofdvestiging van Golden Tulip Hospitality BV. Golden Tulips CEO, Hans Kennedie, zei eerder in FEM Business over de aanstaande verhuizing: 'Het is prachtig om Nederlander te zijn, maar je maakt een internationaal bedrijf van jezelf als het hoofdkantoor in Zwitserland staat'.

Markten
Hij voegde toen daaraan toe, dat vanuit Zwitserland ook heel goed de markten van Zuid-Duitsland, Frankrijk en Italië te bedienen zijn.

Doelstelling
'We hebben in Nederland nu tachtig hotels en dat worden er misschien honderd, maar dat is geen doelstelling. Zwitserland is een prachtig hotelland. Daar hebben we maar één hotel. Dat moeten er vijftig worden. Dat is wél een doelstelling'.

Prestigieus
In Lausanne vestigt Golden Tulip zich met haar Corporate Head Office in het prestigieuze World Trade Centre. De vestigting in Amersfoort is voortaan het 'regionaal kantoor' voor de Benelux en Scandinavië.

Vijftig landen
Golden Tulip Hospitality Group (www.goldentuliptop.com), is een wereldwijd hospitality bedrijf bedrijf met meer dan 910 hotels in meer dan vijftig landen. Golden Tulip Hospitality Group heeft franchise en management hotels in Europa, het Midden Oosten & Afrika, de Aziatische en Stille Zuidzee regionen en Noord & Zuid Amerika.
Bron: Tourpress

Plaats op:
Datum: 2 maart 2008
Gerelateerde artikelen  
22-11-2007 Nieuws Hoofdkantoor Golden Tulip vertrekt uit Nederland
14-08-2009 Nieuws Starwood Capital haalt hoofdkantoor Golden Tulip weer naar Nederland
14-08-2008 Nieuws Golden Tulip wil groeien naar 1.000 hotels
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
25-03-2007 Nieuws Golden Tulip maakt 'Hotels van het Jaar 2007' bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.