Nieuws  
 

Nieuwe Hilton hotel Amsterdam Airport Schiphol geopend - Hotel Bel Air heropent als The Hague Marriott - Eerste Jaz in the City-hotel in Amsterdam - Dijkmoment Zwolle: nieuwe vergaderlocatie aan De Vecht - Golden Tulip werkt samen met MeetingReview


Nieuwe Hilton hotel Amsterdam Airport Schiphol geopend

Op Schiphol heeft het nieuwe Hilton hotel Amsterdam Airport Schiphol haar deuren geopend. Het nieuwe hotel is met 433 kamers, 23 vergaderzalen, een ballroom en een totale omvang van 40.150 vierkante meter het grootste hotel op Amsterdam Airport Schiphol. Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een ontwikkeling van Schiphol Real Estate en een ontwerp van architectenbureau Mecanoo. Het interieur is ontworpen door The Gallery HBA uit Londen. Het nieuwe hotel ligt aan de hoofdentree naar de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven en draagt bij aan de dynamiek van Schiphol als 'preferred location' en past bij de ambitie om een hoogwaardige bedrijfslocatie te creëren. Een overdekte promenade verbindt het nieuwe Hilton hotel direct met de terminal van de luchthaven.


Hotel Bel Air heropent als The Hague Marriott

Na een verbouwing verwelkomt The Hague Marriott, het voormalig Worldhotel Bel Air, de eerste gasten. In maart is de renovatie afgerond en beschikt het hotel over 306 kamers.
General manager Vincent Pahlplatz, die vorig jaar overstapte van Crowne Plaza Apollo even verderop, heette maandag 4 januari de eerste gasten welkom. ‘Voor zowel onze gasten als voor het team is dit een bijzondere dag’, aldus Pahlplatz.
Op dit moment zijn alle publieke ruimtes en een groot deel van de kamer volledige gerenoveerd. De renovatie van de laatste kamers worden eind maart 2016 afgerond. Vanaf dan beschikt het hotel over 306 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar.


Eerste Jaz in the City-hotel in Amsterdam

De Steigenberger Group lanceert Jaz in the City, een nieuwe hotelformule voor de millennials-generatie. Het eerste hotel ligt aan het plein van de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost. Jaz Amsterdam telt 247 kamers en elf suites die uitkijken over de skyline van Amsterdam, alle ingericht volgens toonaangevend design en state-of-the-art technologie. De kamers zijn volledig aangepast aan de behoeften van de reiziger van de millennials-generatie, met een kingsize bed, een yoga-kit en uitgebreide video- en audiovoorzieningen. Het hotel kenmerkt zich door de creatieve atmosfeer en heeft een inpandig restaurant.


Dijkmoment Zwolle: nieuwe vergaderlocatie aan De Vecht

Deze zomer opent net buiten Zwolle Dijkmoment Zwolle. Een paviljoen in een rietgedekt pand met op de begane grond vergaderlocaties, vier Bed & Breakfastkamers en een terras aan De Vecht. De ondernemers willen een loungeplek realiseren met de sfeer van een strandpaviljoen. Ook wordt kanoverhuur aangeboden en wordt met een sloep onder andere de verbinding over het water gemaakt maken met het centrum van Zwolle dat op 20 minuten fietsafstand ligt.


Golden Tulip werkt samen met MeetingReview

Het belang van reviews wordt steeds groter. Reden voor Golden Tulip om een samenwerking aan te gaan met MeetingReview. MeetingReview is een platform waar meetinglocaties en meetingdiensten zich kunnen presenteren en waar gasten gemakkelijk een review kunnen achterlaten.Voor wat betreft overnachtingen waren reviews al volledig in het beleid opgenomen, maar vanaf nu maakt dit ook onderdeel uit van het beleid op de MICE branche. MeetingReview biedt de Golden Tulip hotels al veel gemak in het verkrijgen van reviews. Zo kan er sinds kort zelfs met een App op locatie direct een review aan de gast gevraagd worden.

Plaats op:
Datum: 6 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
17-04-2007 Nieuws Nieuw Congreshotel van Holiday Inn in Schiphol-regio opent in mei haar deuren …
24-07-2019 Nieuws Novotel Amsterdam Schiphol Airport één van de preferred suppliers van Danone …
11-07-2007 Nieuws Dorint Hotel Amsterdam Airport: Oude bekende met nieuwe naam
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.