Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Couverts.nl en MeetingReview starten samenwerking - Avint introduceert web-versie stemsysteem - Striptekenaar live tijdens congressen en evenementen - Steigenberger kiest general manager van het jaar - Schiphol Group en Dura Vermeer tekenen contract Lelystad Airport


Couverts.nl en MeetingReview starten samenwerking

Vanaf nu is elk zakelijk diner ook makkelijk te reserveren via MeetingReview. Steeds vaker vinden meetings plaats buiten de bekende vergaderzalen. Couverts (onderdeel van RTL Nederland) biedt de mogelijkheid om bij ruim 2500 restaurants gratis online te reserveren. MeetingReview is een onafhankelijk platform waar je alle meetinglocaties in Nederland kunt vinden en indien mogelijk rechtstreeks kan boeken. “In de trend van online boeken van zakelijke ruimtes is het een logisch gevolg dat we zijn gaan samenwerken. Zoals je ook op TripAdvisor kan kiezen uit meerdere boekingskanalen, geeft MeetingReview nu, naast rechtstreeks via de locatie en intermediair Worldmeetings, ook de mogelijkheid online te reserveren via Couverts", volgens initiatiefnemer van MeetingReview Marco Kole.


Avint introduceert web-versie stemsysteem

Avint is een bekende speler in de wereld van stemsystemen en wordt vaak ingezet tijdens congressen en events. Het doel is dan om bezoekers bij de presentatie te betrekken of achter de mening van het publiek te komen. Dit doet men door de bezoekers live vragen te stellen die men direct kan beantwoorden via de eigen smartphone. De resultaten worden vervolgens meteen weergegeven op het presentatiescherm voor het gehele publiek.
De introductie van Avint Web geeft klanten de mogelijkheid om nu ook online te stemmen via een reguliere WiFi-verbinding. Dit maakt de web-versie uitermate geschikt voor de wat kleinere bijeenkomsten en wanneer er op verschillende plekken in de wereld tegelijkertijd moet worden gestemd. Bovendien is Avint Web helemaal zelf te bedienen en qua vormgeving te customizen.


Striptekenaar live tijdens congressen en evenementen

www.edith-made-it.nl tekent live op congressen en evenementen en legt daarmee  de inhoud van de bijeenkomst op een leuke en luchtige wijze vast. Live tekenen in de vorm van strips, illustraties en cartoons. Edith heeft ervaring bij uitgeverij Malmberg, Cinekid, Omroep Human, Radboud Universiteit Nijmegen, Manuscripta en The School of Life. Zij is in 2001 afgestudeerd aan de Rietveld Academie. Over de stijl, grootte etc. van de tekeningen overlegt Edith altijd met de opdrachtgever. Het kan een verzamelposter worden of allemaal losse cartoons. Een samenvatting of interpretatie. De tekeningen kunnen ter plekke gefotografeerd worden door de bezoekers die de beelden vervolgens delen op social media. Je kunt er ook voor kiezen om ze achteraf mee te sturen in een verslag of nieuwsbrief.


Steigenberger kiest general manager van het jaar

Steigenberger heeft Marloes Wensink van het InterCityHotel in Enschede gekozen tot general manager van het jaar. Ze realiseerde voor haar hotel ‘indrukwekkende omzetcijfers en een bovengemiddelde bezettingsgraad.’ Marloes Wensink is sinds 2014 werkzaam voor de Steigenberger Hotel Group. Ze is directeur van het InterCityHotel in Enschede dat in januari 2015 als eerste InterCityHotel van Nederland haar deuren opende. Voor haar komst naar Enschede was ze hotel manager van Hampshire City Hotel in Hengelo. Het doel van de General Manager of the Year Award, die dit jaar werd uitgereikt tijdens de Steigenberger Business Conference in Amsterdam,  is bedoeld om de uitstekende prestaties te erkennen van directeuren binnen de Steigenberger hotelketen.


Schiphol Group en Dura Vermeer tekenen contract Lelystad Airport

Schiphol Group heeft vandaag met bouwconcern Dura Vermeer het contract getekend voor de aanleg en het meerjarig onderhoud van de lucht- en landzijdige infrastructuur voor de nieuwe luchthaven van Lelystad. De overeenkomst omvat het integrale ontwerp, de realisatie en gedurende vijftien jaar het onderhoud van de start- en landingsbaan, taxibanen, platformen, toegangswegen en parkeerterreinen op het publieke gedeelte. Dura Vermeer start in januari 2017 met de bouwwerkzaamheden. "Met Dura Vermeer hebben we gekozen voor een specialistische partner in de aanleg en onderhoud van duurzame luchthaveninfrastructuur, waarbij nadrukkelijk lokale en regionale bedrijven betrokken zullen worden. Dit is ook het eerste grote project dat met de Best Value methodiek is aanbesteed en we hechten veel waarde aan het benutten van de expertise en innovatiekracht van deze partner", aldus Maarten de Groof, Chief Commercial Officer van Schiphol Group.

Plaats op:
Datum: 6 januari 2016
Gerelateerde artikelen  
06-01-2016 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2016
13-08-2012 Nieuws Steigenberger breidt uit op belangrijke transportknooppunten in Europa
14-02-2018 Nieuws Deskbookers & MeetingReview gaan samenwerking aan
08-04-2019 Nieuws Samenwerking MeetingReview en MICE Operations
13-04-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - april 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.