Nieuws  
 

Goedkoop alternatief parkeren bij Schiphol voor de zakenreiziger. BCD Travel introduceert voor de zakenreiziger een alternatief voor de parkeerfaciliteiten op Schiphol: een bewaakt parkeerterrein vlakbij de luchthaven met een prijsvoordeel tot 62 procent ten opzichte van Schiphol Kort Parkeren. Park 'N Fly kan tegelijk met de vlucht worden geboekt. Volgens directeur Peter Buis van BCD Travel gaan zakenreizigers het liefst met hun auto naar Schiphol. 'Daar moeten ze echter steeds vaker lang zoeken naar een parkeerplaats. Bovendien blijven de parkeerkosten op Schiphol stijgen. Om onze klanten een goed alternatief te kunnen bieden dat ook nog eens eenvoudig in het reisproces kan worden opgenomen, introduceren wij nu zelf een Park 'N Fly-service', zegt hij.

Boeken
Klanten van BCD Travel kunnen gelijktijdig met de boeking van de vlucht een parkeerplaats voor de reiziger reserveren. Deze reservering is volledig geïntegreerd in het boekingssysteem van BCD Travel.

Voordeel
Behalve een prijsvoordeel ten opzichte van de parkeerkosten op Schiphol, heeft de klant hierdoor inzicht in de totale parkeerkosten van zijn reizigers via de managementrapportages die BCD Travel beschikbaar stelt. De service levert daarnaast een procesbesparing op nu het declareren van parkeerkosten door reizigers niet meer nodig is.

Tijdwinst
Voor de reiziger betekent de nieuwe Park 'N Fly service gemak en tijdwinst. Hij is namelijk verzekerd van een parkeerplaats, zijn auto wordt voor hem geparkeerd en ter plaatse hoeft hij niets te betalen. Binnen tien minuten wordt hij naar de juiste vertrekhal gebracht. BCD Travel biedt de service aan in samenwerking met DirectParkeren, een dochtermaatschappij van Kroymans Corporation.

Bron: Tourpress

Plaats op:
Datum: 3 maart 2008
Bron: BCD meetings & incentives
Gerelateerde artikelen  
07-07-2009 Nieuws Bespaar deze zomer op parkeerkosten Schiphol met verbeterde Smart Parking
13-04-2008 Nieuws BluelinQ nieuwe KLM-service voor transfers van en naar Schiphol
15-01-2009 Nieuws Met behulp van sms de auto terugvinden op Schiphol
13-12-2009 Nieuws BCD biedt ook online boeking videoconference
07-01-2009 Nieuws Reistip: De komende maanden extra voordelig parkeren op Schiphol met Smart …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.