Nieuws  
 

Stephen van Es nieuwe Manager Noordwijk Marketing - Patrick Aarsman, Marieke van Hoek en Wouter Dekker, nieuwe GM's bij Apollo Hotels & Resorts - Marieke Flament Vice President EMEA voor Hotels.com - Joris Wijnands en Henriëtte Hamilton-Koolmees versterken Cuisine on tour - Tess Posthumus aan de slag voor NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky


Stephen van Es nieuwe Manager Noordwijk Marketing

Maandag 14 december begint Stephen van Es beginnen als manager van Noordwijk Marketing. Van Es studeerde in 2003 af aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, waarna hij Hospitality Bite Catering & Events runde en succesvol was in de organisatie van catering partijen en promotie evenementen voor nationale en internationale klanten. Vanaf 2007 verschoof zijn interesse meer richting de zakelijke MICE markt. Voor Rotterdam Markting/Partners werkte hij aan de optimalisering van nationale en internationale MICE- en investeringsmarkt. In 2013 ontving hij de MICE Personality of the Year award. Sinds 2014 was Van Es werkzaam als Markt Manager voor de Jaarbeurs en was eindverantwoordelijk voor meerdere beurstitels. Per 14 december is hij het nieuwe gezicht van Noordwijk Marketing en volgt hij interim-manager Marjolijn van der Jagt op.


Patrick Aarsman, Marieke van Hoek en Wouter Dekker, nieuwe GM's bij Apollo Hotels & Resorts

Bij Apollo Hotels & Resorts vindt wisseling van de wacht plaats: Patrick Aarsman ( in 2007 als stagiaire begonnen) gaat de overstap maken van het stadshotel in Utrecht naar het landelijk gelegen Apollo Hotel De Beyaerd. Marieke van Hoek wordt general manager van het stadshotel in Utrecht. Haar ruime ervaring als General Manager bij Apollo Hotel Almere helpt haar om de positie van het bruisende stadshotel te waarborgen en uit te bouwen.
Wouter Dekker is een talent die via de Apollo Masterclass zijn kennis en competenties intensief uitgebreid heeft om door te groeien als General Manager van Apollo Hotel Almere.


Marieke Flament Vice President EMEA voor Hotels.com


Marieke Flament is benoemd tot Vice President van het Hotels.com merk voor de EMEA regio, die bestaat uit 33 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Marieke werkt sinds 2012 bij Hotels.com en komt uit haar vorige functie als Senior Director of Marketing EMEA. Voordat de van origine Franse Marieke bij Hotels.com kwam, werkte ze voor Louis Vuitton Moët Hennessy en BCG in verschillende velden, zoals telecom, finance, strategie en marketing. Gedurende haar carrière woonde en werkte ze in landen over de hele wereld. Marieke behaalde haar MBA bij de London Business School.


Joris Wijnands en Henriëtte Hamilton-Koolmees versterken Cuisine on tour

Sinds deze zomer versterkt Joris Wijnands als operationeel directeur en per 1 oktober jl. Henriëtte Hamilton-Koolmees als accountmanager het team van Cuisine on tour. Met de invulling van deze sleutelposities wil de eventcateraar haar performances verder optimaliseren en haar zichtbaarheid en vindbaarheid als specialist in cateringconcepten in de markt verder uitbouwen. Joris Wijnands staat te boek als een gepassioneerd persoon met meer dan 20 jaar ervaring in de Hospitality en Cateringbranche. Henriëtte is ruim 7 jaar werkzaam geweest bij Aaaaha! the Actor Factory als sales- en projectmanager.


Tess Posthumus aan de slag voor NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Na de verbintenis van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het barpersoneel voor haar rekening nemen. The Tailor opent medio januari 2016 de deuren in het beroemde hotelpand aan de Dam.

Plaats op:
Datum: 9 december 2015
Gerelateerde artikelen  
16-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019
05-04-2017 Nieuws On the Move - april 2017
30-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019 (2)
02-05-2018 Nieuws On the Move - mei 2018
20-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,06 seconden.