Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Na afloop van de beurs IBTM World in Barcelona, organiseerde Noordwijk Marketing een ‘Post Tour’ voor de internationale congreswereld. Een groep van vijftien meetingplanners werd mee naar Noordwijk genomen. Met een speciaal ‘Beach of Amsterdam’ themaprogramma werden zakenpartners uit Amerika, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Duitsland geïnformeerd over Noordwijk als internationale congresdestinatie.

Gevarieerd programma

Op het programma stonden onder andere speeddatesessies met de Noordwijkse partners, reddingsoefeningen in de zee met de KNRM en een kookworkshop bij kookstudio de Kookerij Culinary College. De vier grote congreshotels, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel en NH Conference Centre Leeuwenhorst, verzorgden de lunches, diners en de rondleidingen in hun hotel. De tour werd afgesloten met een bezoek aan Amsterdam.

Een prachtig visitekaartje

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: “We hebben de meetingplanners in de watten gelegd en laten zien dat Noordwijk een geschikte congresdestinatie is. Ze waren verrast over de goede bereikbaarheid van Noordwijk ten opzichte van Amsterdam en Schiphol, de diversiteit in congresfaciliteiten en de geringe afstand tussen de diverse Noordwijkse hotels. Door de uitstekende samenwerking tussen de Noordwijkse partners hebben we weer een prachtig visitekaartje kunnen afgegeven.’’

Naast de hier bovengenoemde bedrijven waren onderstaande Noordwijkse bedrijven betrokken: Taxi Jonker, Brouwer’s Tours, Koninklijke Beuk, St(r)andplaats Nederzandt, Goesting Events, de Baak Seaside, Golden Tulip Noordwijk Beach, Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events, Keukenhof, Klooster – events, art & design en Space Expo.

Plaats op:
Datum: 30 november 2015
Gerelateerde artikelen  
07-12-2016 Nieuws Internationale meeting planners lopen warm voor ‘cool’ Noordwijk
06-12-2017 Nieuws Internationale meeting planners maken kennis met Noordwijk
26-03-2018 Nieuws Duitse en Engelse meeting planners maken kennis met Noordwijk
03-06-2010 Nieuws Internationale meetingplanners in zee met Noordwijk
16-12-2008 Nieuws Noordwijk zet zich op de kaart tijdens recente Showcase
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.