Nieuws  
 

Regus opent nieuw business center in stationshal Den Haag Centraal - RAI Amsterdam lanceert eerste RAI blog - Felix Meritis nóg een heel jaar beschikbaar voor de zakelijke markt - Universiteit Maastricht verlengt contract met MECC Maastricht


Regus opent nieuw business center in stationshal Den Haag Centraal

Flexibel werken blijft in populariteit toenemen. Daarom breidt Regus, aanbieder van flexibele werkplekken, zijn huidige aanbod van werkplekken op Den Haag Centraal uit met een nieuw business center midden in de stationshal. Dit nieuwe center op de eerste verdieping heeft een business lounge met uitzicht op de treinen en is direct vanuit de stationshal bereikbaar. Regus verdubbelt met de opening van dit nieuwe business center het aantal werkplekken op het station in Den Haag. Naast het business center op de elfde verdieping van het gebouw, met een prachtig uitzicht over Den Haag, biedt Regus op de eerste verdieping flexibele werkplekken, kantoren, vergaderruimten en een business lounge met ongeveer 30 werkplekken, voorzien van de modernste techniek, zoals een super snelle wifi-verbinding en videoconferencing.


RAI Amsterdam lanceert eerste RAI blog

Onlangs lanceerde RAI Amsterdam haar eerste RAI blog, geschreven door Sanne Jolles, werkzaam als market research manager bij de afdeling Marketing & Innovation bij RAI Convention Centre. Hoe doe je aan content marketing als je eigen business bestaat uit content? RAI Amsterdam heeft er een antwoord op gevonden: stap voor stap medewerkers de ruimte en de tools geven om zelf content te kunnen maken en verspreiden. In de evenementen business draaide het altijd al om het samenbrengen en verbinden van mensen. Vroeger was dit vooral fysiek, maar tegenwoordig is daar een digitale laag bij gekomen. Het schrijven van blogs is één van de contentvormen waar RAI Amsterdam nu mee begonnen is. Op deze manier wil de RAI de branche inspireren en zichzelf als kennisleider in de markt te positioneren. Bovendien is ‘Bloggen’ een mooie aanvulling op de omvangrijke trendrapporten die sinds 3 jaar openbaar worden gemaakt. Klik hier om de eerste blog te lezen, waarin Sanne Jolles 10 tips geeft om je evenement een persoonlijke boost te geven.


Felix Meritis nóg een heel jaar beschikbaar voor de zakelijke markt

Felix Meritis is een venue in hartje Amsterdam met een ontzettend rijke geschiedenis en een adembenemende vibe. Zelfs na bijna 230 jaar is de locatie niet stoffig of oubollig te noemen, maar heeft het een aantrekkingskracht op (internationale) merken, zoals Red Bull, Gemeente Amsterdam, G-star en Amsterdam Dance Event. Ook in 2016 blijft Felix Meritis, onder de naam Felix in de Steigers, het gehele jaar beschikbaar voor (zakelijke) events, congressen en bijeenkomsten. Aan het begin van 2017 zullen de bouwvakkers hun intrede doen ten behoeve van een grootse renovatie zodat het 'Huis der Verlichting' vanaf 2018 de zakelijke markt en het publiek weer kan ontvangen voor diverse doeleinden.


Universiteit Maastricht verlengt contract met MECC Maastricht

Universiteit Maastricht verlengt het contract met MECC Maastricht voor de huur van de hallen ten behoeve van tentamens tot minstens 2021. Gezien de goede ervaringen met de faciliteiten van MECC Maastricht in de afgelopen jaren is Universiteit Maastricht van mening dat MECC Maastricht de meest geschikte locatie in de regio is om grote groepen studenten hun tentamens af te nemen. Het contract betreft de tentamens van alle faculteiten. Rob van de Wiel, Algemeen Directeur MECC Maastricht: “Wij zijn bijzonder verheugd dat een prestigieuze organisatie als Universiteit Maastricht besluit om nog minstens zes jaar bij het MECC te blijven. Beide spelen we een belangrijke rol bij het versterken van de economische en maatschappelijke situatie van Gemeente Maastricht.”

Plaats op:
Datum: 25 november 2015
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
24-04-2018 Nieuws Anesthesiologendagen blijven in Maastricht
21-03-2011 Nieuws Universiteit Maastricht gaat samenwerkingsverband aan met Booking Service MECC …
16-08-2017 Nieuws Regus breidt haar netwerk uit in de bruisende stad Utrecht
16-06-2017 Nieuws MECC Maastricht met 1054 zonnepanelen op weg naar klimaatneutraal
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.