Nieuws  

NBTC Holland Marketing heeft een handige en interactieve tool ontwikkeld voor internationale corporate meetingplanners. Met deze tool hoopt NBTC het aantal corporate meetings voor Nederland te stimuleren. De ‘Holland Site Selector’ helpt meetingplanners op een snelle en creatieve manier in hun zoektocht naar de meest geschikte locatie voor hun zakelijke bijeenkomst. Na het doorlopen van vier simpele stappen ontvangt men een advies op maat per e-mail.

Eric Bakermans, Manager Marketing Meetings & Conventions: “Nederland staat bekend om innovatieve oplossingen en creativiteit. Dat is ook de reden waarom we deze tool hebben ontwikkeld. Op basis van het type bijeenkomst, de grootte en de sfeer van het evenement biedt de Holland Site Selector in slechts vijf minuten een overzichtelijk advies. Het vinden van de meest geschikte Nederlandse locatie voor een zakelijke bijeenkomst was nog nooit zo eenvoudig.”

Bakermans vervolgt: "Het idee voor deze tool is vorig jaar ontstaan, toen de vraag opkwam hoe we op een leuke manier in contact konden komen met nieuwe meetingplanners. We wilden een leuke en interactieve tool die een pre-selectie zou geven van mogelijke suppliers voor een volgende corporate meeting in Nederland. Het moest geen heel moeilijke en uitgebreide zoektocht worden maar lekker snel, met een paar stappen direct resultaat in je inbox. Kortom, vraag en aanbod in de Nederlandse vergaderindustrie aan elkaar verbinden".

De tool is mede mogelijk gemaakt door de corporate meeting partners van het NBTC. Samen met het NBTC zetten deze partijen zich in om een boost te geven aan het aantal corporate meetings in Nederland.

De tool is ontworpen door Bite Creative Communication and CWS-media.

Plaats op:
Datum: 12 november 2015
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Video Eric Bakermans van NBTC over het nut van het Holland Associatie Symposium
23-05-2018 Nieuws Meetingselect en NBTC Holland Marketing gaan samenwerking aan
06-12-2018 Nieuws Eric Bakermans NBTC ontvangt Lifetime Achievement Award
07-05-2018 Nieuws ICCA: Nederland wereldwijd in top 10 congresbestemmingen
25-04-2016 Nieuws Eric Bakermans ontvangt IMEX Academy Award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.