Nieuws  
 

Efteling in winterse sferen ook voor bedrijven - Vernieuwd Postillion Hotel uitgebreid met congreszalen - Vergaderen in een historisch treinrijtuig - NH Hotel Group wint Best Global Hotel Group Award - Mercure hotel Amsterdam wint World Luxury Hotel Award - Hotel De Filosoof wordt eerste Pillows hotel in Amsterdam -  Eerste nhow hotel in Verenigd Koninkrijk opent in 2019


Efteling in winterse sferen ook voor bedrijven

Van 12 november 2015 tot en met 31 januari 2016 hult de Efteling zich in winterse sferen. Aangekleed met knisperende vreugdevuren, guirlandes met duizenden lichtjes en speciale winterattracties is de Winter Efteling een unieke beleving, ook voor de zakelijke gast. Het winterse park biedt een prachtig decor voor een onvergetelijk evenement. Denk aan relatie-evenementen zoals kerstdiners, nieuwjaarborrels en kick-offs. Events in deze periode zijn extra winters aan te kleden met onder meer een paardentram om relaties te vervoeren of een gepersonaliseerd moment rond een vreugdevuur. Ook behoort een overnachting in de nieuwe groepsaccommodaties van Efteling Bosrijk tot de mogelijkheden. In de wintermaanden is de Sprookjesmusical Pinokkio eveneens te zien in het Efteling Theater. Bedrijven kunnen deze musical exclusief inzetten voor bijvoorbeeld een familiedag.


Vernieuwd Postillion Hotel uitgebreid met congreszalen

De afgelopen maanden heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Ooit werd hier de eerste vestiging van Postillion Hotels geopend, toen nog onder de naam MotoResto. Nu heeft het moderne business hotel, dat volledig is gerenoveerd in 2010, een extra metamorfose ondergaan. Met name de congreszalen zijn uitgebreid, waardoor Postillion Hotel Utrecht Bunnik nu een capaciteit biedt voor 1500 personen.


Vergaderen in een historisch treinrijtuig

Recentelijk is het historische treinrijtuig De Jules, naast het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, in gebruik genomen. Een bijzondere ruimte welke inzetbaar is als subruimte of als trouwzaal. Bedrijven en bruidsparen hebben nu nog meer mogelijkheden voor een bijeenkomst of bruiloft in het Centraal Ketelhuis en het naastgelegen Oude Magazijn. De Jules komt uit 1926 en is van Nederlandse makelij. Het was een van de eerste elektrische treinen van de NS.


NH Hotel Group wint Best Global Hotel Group Award

NH Hotel Group is tijdens de World Hospitality Awards 2015 in Parijs uitgeroepen tot 'Best Global Hotel Group'. Deze Grand Prix is toegekend voor de onderscheidende wijze van opereren van de keten. Tijdens de awardceremonie ontving NH Hotel Group ook de award voor 'Best Initiative in Sustainable Development and Corporate Social Reponsibility' voor de Hotels with a Heart campagne, waarin de bijna 400 hotels van de keten kamers beschikbaar stellen voor families die een zware tijd doormaken.


Mercure hotel Amsterdam wint World Luxury Hotel Award

Het Mercure hotel Amsterdam Centre Canal District heeft een World Luxury Hotel Award gewonnen. Het hotel won in de categorie 'Luxury City Hotel'. De awards zijn uitgereikt met als doel om hotels te stimuleren om hun dienstverlening verder te verbeteren en op die manier hotelgasten het nog meer naar de zin te maken. De awards zijn uitgereikt op basis van stemmen van hotelgasten. Hotelgasten konden hun mening geven over de service en de geboden faciliteiten tijdens het verblijf in het hotel. Het Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District ligt aan de Prinsengracht in Amsterdam en bestaat uit negentien 17e eeuwse wevershuisjes.


Hotel De Filosoof wordt eerste Pillows hotel in Amsterdam

Medio 2016 zal het legendarische hotel De Filosoof in Amsterdam haar deuren weer openen als eerste Pillows hotel in Amsterdam. Sandton Hotels, eigenaar van De Filosoof, geeft hiermee haar visitekaartje af voor het vernieuwde concept Pillows. “Met dit merk willen we ons de komende jaren onderscheiden met elegante (stads)hotels,” zegt Sandton oprichter en directeur Rogier Braakman. Pillows staat voor tijdloze ingetogen luxe, warmte en comfort, een ongedwongen sfeer en ‘peaceful haven’ om te onthaasten in een drukke omgeving. De bestaande Pillows hotels in Zwolle en Brussel worden de komende periode volgens het vernieuwde concept aangepast.


Eerste nhow hotel in Verenigd Koninkrijk opent in 2019

NH Hotel Group breidt het merk nhow uit naar het Verenigd Koninkrijk. nhow London opent in 2019 zijn deuren en is gelegen in Shoreditch en The City of London, een trendy en snelgroeiend gebied dat beter bekend staat als 'Tech City'. Na Rotterdam (2014), Berlijn (2010) en Milaan (2007) en nhow hotels in ontwikkeling in Santiago (Chili) en Amsterdam, is nhow London de volgende mijlpaal voor het onconventionele designmerk van de keten. Het hotel beschikt over acht verdiepingen met 190 kamers, een restaurant, een bar, een fitnessruimte en meerdere meeting & eventruimtes. nhow London wordt, net als de andere nhow hotels, een bestemming an sich én een creatieve hotspot voor zakelijke reizigers, toeristen en inwoners van Londen.

Plaats op:
Datum: 11 november 2015
Gerelateerde artikelen  
21-04-2016 Nieuws 3D LEGO« model van nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
08-07-2007 Nieuws Sandton Hotels timmert hard aan de weg met weer een nieuwe Pillows-hotel
13-02-2019 Nieuws Nhow Amsterdam RAI bereikt het hoogste punt
11-02-2016 Nieuws Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.