Nieuws  
 

Boardroomz.nl lanceert nieuwe website - Nieuwe kleine zaal voor Orpheus - Concertgebouw De Vereeniging weer geopend na grondige verbouwing - Hampshire Hotels biedt laagdrempelig vergaderconcept voor de zakelijke markt - De Preuverie introduceert pop-up eventlocatie - Amstelkwartier moet het duurzaamste hotel van Amsterdam worden - Nieuwe vergaderarrangementen van Theater Amsterdam - Top vergaderlocatie in het stadshart van Arnhem - Ziggo Dome Lanceert vernieuwde website b- Hotelgasten bestellen roomservice met emoticons op smartphone


Boardroomz.nl lanceert nieuwe website

Boardroomz.nl, hét online platform voor alle toplocaties met bijeenkomsten tot 25 personen, heeft een geheel nieuwe website gelanceerd. Niet alleen de vormgeving is aangepast, ook is er een verbeterde reviewfunctie toegevoegd. De nieuwe reviewfunctie maakt het voor bezoekers makkelijker om een recensie van de boardroom achter te laten en recensies van andere bezoekers te lezen. Bezoekers op de website worden nu actief gevraagd om een recensie achter te laten. Ook zijn de locatiepagina`s vernieuwd zodat bezoekers nog makkelijker een offerte kunnen aanvragen. Uiteraard zijn alle boardrooms nog steeds onderverdeeld in vier verschillende categorieën; Stijlvol Klassiek, Hip & Happening, Rust & Ruimte en Stadse Allure. Met het vernieuwen van de website heeft Boardroomz.nl, een samenwerking tussen de NCD en Regardz Hospitality Group B.V, een nieuwe omgeving gebouwd die bijdraagt aan de groeiende vraag naar makkelijk te boeken unieke boardrooms.


Nieuwe kleine zaal voor Orpheus

Theater & Congres Orpheus heeft eenn vernieuwde conferentiezaal voor 250 personen zittend en 400 personen staand. De huidige Hanoszaal is omgetoverd tot een technisch rijk uitgeruste zaal, met een inklapbare tribune met comfortabele stoelen. Na de verbouwing is de Hanoszaal beter inzetbaar voor zowel theatervoorstellingen als voor zakelijke evenementen. De vervanging van de theatertechniek biedt mogelijkheden voor het inhangen van decor, beamers en licht. In combinatie met de vlakke vloer – er is geen verhoogd podium aanwezig – en de inschuifbare publiekstribune kan daarmee ingespeeld worden op de huidige én toekomstige eisen van de klant.


Concertgebouw De Vereeniging weer geopend na grondige verbouwing

Onlangs heeft De Vereeniging een grote metamorfose ondergaan. De muur tussen het oude cafégedeelte en het restaurant is weg, waardoor een ruim Grand Café Restaurant is ontstaan, met een grote bar en grote ramen die een prachtig uitzicht geven op het Keizer Karelplein. Het monumentale gebouw is qua architectuur erg bijzonder. In het nieuwe ontwerp brengt de oude allure terug en dit is ook doorgetrokken in het meubilair en uitstraling van het Grand Café Restaurant.
De concertzaal is geschilderd en de akoestiek nog meer geoptimaliseerd. De zijfoyers zijn voorzien van een nieuwe bar en nieuw meubilair. En ook de toegang naar de eerste verdieping is verplaatst naar de oorspronkelijk plek, de torenopgang.


Hampshire Hotels biedt laagdrempelig vergaderconcept voor de zakelijke markt

Hampshire Hotels heeft haar vergaderconcept vereenvoudigd door onder andere alle tarieven binnen de groep gelijk te trekken. Zakelijke boekers ontvangen binnen 4 uur een offerte op maat tegen vaste tarieven. “Hampshire Hotels heeft goed gekeken naar de veranderende vraag vanuit de markt en geluisterd naar geluiden van de HR-managers, secretaresses, personal assistent. Deze managers en medewerkers zijn dagelijks bezig met het zoeken en boeken van de geschikte locatie voor hun evenement en zijn daardoor vaak met 1001 dingen tegelijkertijd bezig. Hampshire Hotels faciliteert niet alleen in de locatie maar regelt ook alle randvoorwaarden tot in de puntjes. Een offerte op maat binnen 4 uur, uniek in de markt”. Aldus Eric van Nieuwenhuizen, de Sales Director van de groep. De manier waarop mensen werken is aan het veranderen en Hampshire Hotels speelt hierop in. Vergaderaanvragen gebeuren steeds vaker op korte termijn en boekers willen snel kunnen schakelen.


De Preuverie introduceert pop-up eventlocatie

Er bestaat een nieuwe mobiele eventlocatie: De Big Tent Trailer. Het idee voor dit innovatieve concept komt uit de koker van cateraar De Preuverie. De Big Tent Trailer is een stijlvol omgebouwde vrachtwagentrailer waarmee elke plek binnen twee uur wordt omgetoverd tot een eventlocatie. De trailer heeft een ingebouwde, uitrolbare stretchtent met houten palen. De wand van de trailer bevat onder meer een ingebouwde haard en veel accessoires van natuurlijke materialen. Uit de trailer komen verder een lange bar, vuurkorven, heaters, stijlvolle statafels en gezellige zitjes. ,,Met de Big Tent Trailer spelen we in op de invoering van de werkkostenregeling (WKR). Sinds dit jaar is het voor bedrijven fiscaal aantrekkelijker om een feest te organiseren op hun eigen locatie. Dat kan met de Big Tent Trailer, zonder dat je concessies doet aan sfeer en beleving”, vertelt Annika van Stuivenberg, salesmanager van De Preuverie.


Amstelkwartier moet het duurzaamste hotel van Amsterdam worden

In hotel Amstelkwartier logeer je binnenkort voorzien van alle luxe en comfort, maar zonder dat het ten koste gaat van de planeet. Het moet het meest duurzame hotel van Europa worden. Bovenop het 70-meter hoge gebouw verreist een groente- en fruitkas. Het hotel pretendeert, wanneer het in 2016 open gaat, het meest duurzame hotel van Europa te zijn. Om dat te verwezenlijken staat het sluiten van zoveel mogelijk kringlopen op het gebied van energie, water, afval en materiaalgebruik centraal. Het hotel krijgt 300 kamers.


Nieuwe vergaderarrangementen van Theater Amsterdam

Theater Amsterdam ligt in de Westelijke Houthavens van Amsterdam, net buiten het stadscentrum. Alle ruimtes – inclusief de theaterzaal – zijn geschikt voor verhuur aan particulieren en bedrijven, bijvoorbeeld voor congressen, (film)premières en productlanceringen. Met een theaterhal van 4.200 m2 en 1.100 stoelen, biedt Theater Amsterdam de modernste theatertechnieken en legio mogelijkheden om een eigen evenement te organiseren. Uniek zijn de 180 graden ronde, in totaal 500m2 aan beweegbare projectieschermen en het digitale projectiesysteem WatchOut. Naast de standaard half ronde toneelvloer voor de projectieschermen is een uitbreiding van de toneelvloer tot een totale grootte van 16 bij 10 meter mogelijk. De zaalcapaciteit kan verkleind worden.


Top vergaderlocatie in het stadshart van Arnhem

Het toonaangevende pand Royal aan het Willemsplein wordt volledig gerenoveerd. In dit gebouw in het hart van Arnhem, zullen creativiteit, ontmoeting en innovatie centraal staan. Nog dit jaar openen Royal Horeca, Royal Office en Royal Meeting hun deuren. Royal Meeting: drie gastvrije, flexibele meeting rooms bieden het beste van twee werelden; inspirerende vergaderruimten op een toplocatie, met horeca binnen handbereik. De vergaderlocaties zijn naar eigen wens in te richten, voor een verblijf met maximaal 50 personen.


Ziggo Dome Lanceert vernieuwde website

Onlangs lanceerde concertlocatie Ziggo Dome een geheel vernieuwde website: www.ziggodome.nl. Uniek aan deze site is dat het informatieaanbod per fase van een evenement naar relevantie wordt aangepast. Daarnaast kan men via Google Indoor de Ziggo Dome bekijken en houdt de website rekening met de persoonlijke, muzikale voorkeur van de bezoeker. De Ziggo Dome biedt de muziekfans de ultieme voor-, tijdens-, en nabeleving.


Hotelgasten bestellen roomservice met emoticons op smartphone

Bij de Amerikaanse hotelketen Aloft Hotels kunnen gasten roomservice bestellen met emoticons op hun smartphone. De zogeheten TiGi-service wordt gelanceerd in New York. Het concept is simpel: in elke kamer ligt een menu met zes roomservice-pakketten die besteld kunnen worden. De gast kiest een pakket en stuurt via whatsapp de emoticons uit dat pakket, inclusief achternaam en kamernummer. Zo kan bijvoorbeeld het pakket ‘the hangover’, bestaande uit twee bananen, een pijnstiller en twee flesjes vitaminewater, worden besteld. Gasten versturen dan met hun smartphone het plaatje van een waterdruppel, een pilletje en een banaan naar het hotel.

Plaats op:
Datum: 28 oktober 2015
Gerelateerde artikelen  
28-09-2016 Nieuws On the Move - september 2016 (2)
18-01-2017 Nieuws Accommodatienieuws - januari 2017 (2)
14-10-2015 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2015 (2)
27-03-2009 Nieuws Royalton Lounge bijzondere mobiele hospitality accommodatie
17-04-2019 Nieuws Accommodatienieuws - april 2019 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,65 seconden.