Nieuws  
 

Regus Amsterdam Atrium wordt gerenoveerd en uitgebreid - Venema Restauratie B.V. nieuwe sponsor Theater Orpheus - Industrieele Groote Club maakt plaats voor hotel - Rotterdam krijgt nieuw lifestyle hotel Room Mate - Hotel Ernst Sillem Hoeve renoveert grote zaal - Zwembad op dak van W Amsterdams hotel - Mövenpick Amsterdam breidt uit met 10 extra vergaderruimtes


Regus Amsterdam Atrium wordt gerenoveerd en uitgebreid

Het Atrium, het monumentale gebouw op de Amsterdamse Zuidas en onderdeel van Icon Real Estate, ondergaat een grote renovatie. Ook het Regus Business Center dat zich momenteel op de derde verdieping in dit iconische gebouw bevindt, wordt twee keer zo groot en herontworpen als flagship high-end business center. Vanaf april 2016 gaat Regus 2.900 m² aan nieuwe kantoren en een business lounge realiseren op de vierde verdieping van torens I en II van het prestigieuze gebouw. De uitbreiding is voor Regus een logische stap om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar fullservice flexibele werkplekken op de Zuidas. Het Atrium wordt uitgebreid met twee torens van in totaal 22.000 m², de Noord- en de Zuidtoren. Het oudste gebouw op de Zuidas wordt van alle moderne gemakken voorzien, waaronder een nieuw restaurant, grote meeting en conferentiefaciliteiten en een fitnessclub.


Venema Restauratie B.V. nieuwe sponsor Theater Orpheus

Theater & Congres Orpheus en restauratiebedrijf Venema zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Naast de huidige sponsoren heeft Orpheus nu ook het Apeldoornse restauratiebedrijf als hoofdsponsor aan zich weten te binden. De samenwerking met Venema kenmerkt zich door praktische samenwerking die zich richt op het onderhoud van het theater. Theater & Congres Orpheus is een bijzonder pand op een prachtige locatie in Apeldoorn. Venema Restauratie is daarom blij zijn bedrijfsnaam aan Orpheus te kunnen verbinden. Orpheus op haar beurt is trots op de samenwerking met Venema: ‘De mentaliteit van het ondernemerschap van Johan Venema en zijn personeel spreekt ons zeer aan. Ik ben blij dat dit gerenommeerde restauratiebedrijf, dat onder andere het Van Gogh-museum en het Rijksmuseum in Amsterdam en talloze historische panden in Apeldoorn nieuw leven heeft ingeblazen, ervoor gekozen heeft cultuur in Apeldoorn op deze manier te ondersteunen’, aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus.


Industrieele Groote Club krijgt Boutique Hotel

De Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam gaat deels verhuizen naar andere verdiepingen in het gebouw. Op de vrijgekomen etages wil pandeigenaar Ivy Group een boutique hotel realiseren. Op de tweede etage worden deze maand nog vier nieuwe banquet zalen in gebruik genomen. De vier nieuwe ruimten komen in een deel van het pand dat sinds 2010 leeg stond.
Richard Francke, directeur Koninklijke IGC: ‘Het is geen kwestie van verhuizen, maar we beginnen echt opnieuw. We merken nu al dat nationale en internationale opdrachtgevers de ruimten graag willen reserveren. Het is een prachtige uitbreiding op de al aanwezige monumentale zalen.’


Rotterdam krijgt nieuw lifestyle hotel Room Mate

In Rotterdam wordt eind volgend jaar een nieuw lifestyle hotel geopend. Het hotel komt in een monumentaal pand op de kop van Zuid in Rotterdam en wordt onderdeel van de Spaanse hotelketen Room Mate. In het hotel komen 217 kamers en verschillende vergaderruimtes. Ook komt er een parkeergarage. Tijdens de verbouwing wordt er het oude karakter van het gebouw gewaarborgd. Wel worden er een paar verdiepingen aan het pand toegevoegd. Het pand is gelegen aan de Wilhelminakade en diende ruim honderd jaar geleden als opslagruimte voor onder meer noten en thee. Het hotel in Rotterdam wordt het tweede Room Mate-hotel in Nederland. Er is al een vestiging in Amsterdam.


Hotel Ernst Sillem Hoeve renoveert grote zaal

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft in de zomerperiode De Wagenzaal gerenoveerd. Het is een stijlvolle zaal geworden voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid. Alexander Huften, directeur van Hotel Ernst Sillem Hoeve, is zeer enthousiast over het resultaat: “De Wagenzaal is naast Het Koetshuis het paradepaardje van ons hotel. De jonge en talentvolle architect Rinse Blasé heeft goed de balans gevonden tussen eigentijds en traditioneel, gecombineerd met de kenmerkende warme uitstraling van de Ernst Sillem Hoeve. Met de nieuwste laserbeamer voldoet de zaal aan de technische wensen van de huidige markt.” Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers.


Zwembad op dak van W Amsterdam Hotel

Het nieuwe luxueuze W Amsterdam Hotel opent deze week haar deuren met het eerste 'rooftop'-zwembad van de hoofdstad. Niet alleen de hotelgasten, ook bezoekers van de hotelbar kunnen een duik nemen. Het zwembad op het dak van het voormalige PTT-kantoor aan de Spuistraat is maar liefst 22 meter lang én verwarmd in de winter. Het zwembad is gelegen op de zesde verdieping waardoor badgasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op het Paleis op de Dam.


Mövenpick Amsterdam breidt uit met 10 extra vergaderruimtes

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft 10 extra vergaderruimtes toegevoegd, direct naast het hotel, genaamd Meeting Centre 2. Deze ruimtes kunnen worden geboekt met of zonder hotelkamers. Met deze uitbreiding komt Mövenpick tegemoet aan de extra vraag vanuit de corporate markt.

Plaats op:
Datum: 14 oktober 2015
Gerelateerde artikelen  
15-08-2018 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2018
03-08-2017 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2017
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
02-03-2016 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,75 seconden.