Nieuws  
 

Bits en Pretzels brengt voorlopers op het gebied van online ondernemen samen in Munchen, en sluit in stijl af op Oktoberfest onder het genot van bier en lederhosen. Dit jaar kan met behulp van online tool NetworkTables al van tevoren een tafel en tafelgenoten worden gekozen.

‘Bits en Pretzels’ wil ondernemers, investeerders en allerlei andere mensen uit de internet startup-wereld samenbrengen. Ze zoeken daarin altijd naar vernieuwende manieren. Met 3.600 deelnemers is het een uitdaging om op de laatste dag de juiste mensen bij elkaar aan tafel te krijgen.

NetworkTables is een online tool waarmee deelnemers voorafgaand aan het evenement al een tafel en een stoel kunnen kiezen. Christian Lohmeier, Bits & Pretzels: “NetworkTables heeft een mooie opmaak, goede service voor de gebruikers en de mogelijkheid om opnieuw een plek te kiezen.”

Het werkt simpel. De bezoeker krijgt van tevoren per mail een persoonlijke login-link doorgestuurd. Dit leidt naar een website met daarop een overzicht van de tafels met bijhorende hoofdsprekers die het gesprek leiden, waarbij je direct kunt aanschuiven. In dit geval kan dat de technisch directeur van Google zijn, Dr. Wieland Holfelder, of Ernst&Young’s startup adviseur Martin Steinbach, maar ook de redacteur van Wired Germany, Nikolaus Rottger. Daarnaast zie je ook van je mededeelnemers hoe ze heten, hoe ze er uit zien en wat hun achtergrond is. Je hebt dus alle relevante informatie vooraf tot je beschikking, zodat je de juiste keuze kan maken uit 350 tafels.

Doordat de tafels al online zijn georganiseerd, haalt NetworkTables veel bekende conferentie-frustraties weg. Je weet van tevoren dat je de juiste gesprekspartners tegenover je krijgt en zal geen tijd verspillen aan de verkeerde personen. Er is ook geen reden meer om stapels visitekaartjes te verzamelen. Als de conferentie is afgelopen krijg je automatisch een overzicht van de mensen bij wie je aan tafel hebt gezeten, met hun contactgegevens.

Over Networktables

NetworkTables is een in Amsterdam gevestigde startup. De tool voor online tafelschikkingen verspreidt zich steeds sneller door de wereld van events, congressen en andere zakelijke bijeenkomsen.

Over Bits and Pretzels

Bits & Pretzels brengt 's werelds meest toonaangevende ondernemers en investeerders bij elkaar. De bijeenkomst biedt keynotes, workshops, lezingen en verhelderende presentaties van de meest invloedrijke figuren uit de digitale wereld. De conferentie werd voor het eerst gehouden in september 2014, en voor een tweede keer in januari 2015. De unieke combinatie van inspirerende toespraken en Oktoberfest-plezier is de moeite waard om aan deel te nemen. Tickets zijn nog verkrijgbaar.

Plaats op:
Datum: 17 september 2015
Bron: NetworkTables B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-11-2016 Nieuws NetworkTables wint Event Technology prijs voor het verhogen van opkomst met …
21-06-2017 Nieuws Startup NetworkTables wint ‘Future of Meetings Award’ voor meest innovatieve …
21-03-2017 Video Flitsinterview met NetworkTables op EvenementContact 2017
02-07-2018 Nieuws NetworkTables wint ‘Future of Meetings Award’ voor meest innovatieve event …
03-07-2018 Nieuws Naam ZZP’er belangrijker dan bedrijfsnaam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.